Maastricht UMC+ zoekt een

(Arts-)onderzoeker in opleiding Dermatologie

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een onderzoeker translationele oncodermatologie om ons team te versterken op de afdeling Dermatologie van het Maastricht UMC+ en de onderzoeksschool voor Oncologie en Reproductie (GROW) van de Universiteit Maastricht in Nederland. Het gaat om een fulltime functie van 4 jaar met de intentie om binnen deze tijd te promoveren.

Wat vragen wij van jou?
Je dient (op korte termijn) in het bezit te zijn van een masterdiploma geneeskunde, biomedische wetenschappen, biologie of aanverwante opleiding.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Het basaalcelcarcinoom is de meest voorkomende maligniteit, waarvan de incidentie nog altijd toeneemt. De afgelopen jaren heeft onze onderzoekslijn de effectiviteit van verschillende behandelingen voor basaalcelcarcinoom inzichtelijk gemaakt. Daarnaast heeft het onderzoek zich gericht op nieuwe behandelingen voor patiënten met basaalcelnaevus syndroom. Dit is een erfelijk syndroom waarbij patiënten vanaf jonge leeftijd al veel basaalcelcarcinomen ontwikkelen.

Jouw onderzoek richt zich op het inzichtelijk krijgen hoe bepaalde behandelingen voor basaalcelcarcinoom werken en het optimaliseren van de zorg voor patiënten met basaalcelnaevus syndroom. Je participeert aan enkele reeds lopende onderzoeken en er zal ruimte zijn voor het opzetten van nieuwe studies. Affiniteit met laboratorium werkzaamheden wordt aanbevolen.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.4 Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris minimaal € 3.493,- en maximaal € 5.504,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A10 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met dr. M. van Geel, op telefoonnummer: 043-3875292 of per mail: m.van.geel@mumc.nl.
Voor informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.