Maastricht UMC+ zoekt een

Arts-onderzoeker Trombose Expertise Centrum

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste arts die momenteel werkzaam is als ANIOS, net is afgestudeerd of binnenkort als arts afstudeert.
NB: Wij zijn uitdrukkelijk op zoek naar artsen die de Nederlandse taal goed beheersen.

Wij bieden een aantrekkelijk promotietraject waarbij je tegelijkertijd ook praktijkervaring op doet als trombose-arts bij het Trombose Expertise Centrum (TEC). Het TEC maakt onderdeel uit van het Hart +Vaat Centrum (HVC). Deze positie is met name aantrekkelijk omdat deze functie een goede opstap is voor een verdere carrière binnen de diverse specialismen betrokken bij het HVC.

Bloedstolling speelt een belangrijke rol in tal van ziektebeelden, en trombosezorg is daarom binnen het MUMC+ een ziekenhuisbreed aandachtspunt. Het promotieonderzoek richt zich op het verbeteren van de zorg voor trombosepatiënten en zal binnen max. 4 jaar resulteren in het verkrijgen van de doctorstitel.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent (bijna)afgestudeerd als basisarts en in het bezit van een geldige BIG registratie
  • Je bent in het bezit van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
  • Je bent enthousiast over het doen van wetenschappelijk onderzoek en de combinatie van een promotietraject met klinische zorgtaken.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Het HVC richt zich op de zorg voor patiënten met cardiovasculaire aandoeningen en bundelt multidisciplinaire kennis en expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling, onderzoek, onderwijs en opleiding.
Bij het HVC zijn de volgende specialismen betrokken: Cardiologie, Cardio-thoracale Chirurgie, Vaatchirurgie, Vasculaire Dermatologie, Vasculaire Interne Geneeskunde en Vasculaire Neurologie.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor bepaald werk voor de duur van 4 jaar, voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.3. van de Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.292,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A10 van de Cao umc.

We hebben op dit moment een dringende behoefte aan een Basisarts en daarom hanteren we geen specifieke sluitingsdatum voor deze vacature.
Als je geïnteresseerd bent, nodigen we je van harte uit om zo snel mogelijk te solliciteren via onze website.
Jouw snelle reactie wordt zeer op prijs gesteld, en we kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen.

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl. Of mail met een van onze huidige arts-onderzoekers, drs. Aaron Iding, email: aaron.iding@mumc.nll, of drs. Ruben Hupperetz, email: ruben.hupperetz@mumc.nl.

Wil je meer informatie over het promotie traject, de verdere werkzaamheden en secundaire arbeidsvoorwaarden dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met de hoofdonderzoeker: dr. Arina ten Cate-Hoek, email: arina.cate@mumc.nll, of met de afdeling P&O van het HVC met Nathalie Hofman, email: nathalie.hofman@mumc.nl of telefoon: 043 – 387 7418.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.