Dichterbij zoekt een

Arts verstandelijk gehandicapten (AVG) in Gennep, Grave of Oostrum

Dienstverband

in overleg bespreekbaar

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Gennep Grave Oostrum

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Arts verstandelijk gehandicapten (AVG) in Gennep, Grave of Oostrum

 

Zorg jij er met je specialistische medische kennis voor dat cliënten gezond zijn en zo gewoon mogelijk kunnen leven? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 

Het is uitdagend werk, arts verstandelijk gehandicapten (AVG) bij Dichterbij. Want geen cliënt is hetzelfde. Sommige zijn licht verstandelijk beperkt, andere ernstig of meervoudig beperkt. Sommige cliënten  hebben aanvullend gedragsproblematiek, anderen hebben een psychische kwetsbaarheid en/of zijn ouder wordend met bijkomende extra zorgvragen. Je houdt van die afwisseling! En rust niet voordat je weet wat er aan de hand is. Zeker bij cliënten die dit niet zelf kunnen aangeven, kan dat een behoorlijke opgave zijn.

 

Het welzijn van de cliënten is voor jou het belangrijkste. Daar ben je preventief mee bezig. Je doet dat samen met reguliere huisartsen in de regio. En natuurlijk jouw collega’s van Dichterbij. Als AVG zien we je sollicitatie graag tegemoet. We horen ook graag van je als je een specialist, kinderarts of huisarts bent en graag met mensen met een verstandelijke beperking wilt werken. Geduld en doorzettingsvermogen zijn je tweede natuur. Ook ben je flexibel en daadkrachtig. Samen kijken we op welke locatie je komt werken. Dat kan in Gennep, Velp of Oostrum (bij onze dochter STEVIG) zijn. Eens in de vijf weken heb je een weekend telefonische bereikbaarheidsdienst.

 

Open

Je bent open naar cliënten, verwanten en collega’s. Jouw communicatieve vaardigheden en kennis zorgen ervoor dat zij ook naar jou toe open en transparant zijn. Het is de basis voor een succesvol onderzoek, een goede diagnose en effectieve behandeling.

 

Samen

Je bent onderdeel van het AVG-team van Dichterbij. Ook werk je nauw samen met paramedici, praktijkverpleegkundigen, huisartsen, psychiaters, artsen in opleiding en verwanten van cliënten. Steeds met als doel de beste oplossing voor de cliënt te realiseren. Zo werk je samen aan de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking.

 

Betrokken

Je bent betrokken bij je cliënten, hun verwanten en collega’s. Je hebt aandacht voor hen, bent geïnteresseerd in hun verhaal. Je bent ook betrokken bij de organisatie. Als je vindt dat er dingen beter kunnen, dan luisteren we graag naar je. Dichterbij is ook betrokken bij jou. We zijn nieuwsgierig naar je ambities, naar je talenten. We helpen je graag om die talenten verder te ontwikkelen.

 

Professioneel

Onze ambitie is om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen bij een fijn en betekenisvol leven. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om cliënten, hun verwanten en hun talenten zo goed mogelijk te leren kennen. Dat doen we door een positieve waarderende houding aan te nemen in gesprekken. Ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

Als professional blijf je natuurlijk bij in je vakgebied. Ben je geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek? Dan geven we je graag de ruimte om hierin te investeren.

 

 

 

 

Dit ben jij

* Je bent een vakinhoudelijk specialist, een (bijna) geregistreerde AVG of hebt ervaring binnen dit vakgebied

* Je bent BIG-geregistreerd

* Je zet het belang van cliënten op de eerste plaats en werkt goed samen in multidisciplinair verband

* Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen, daadkracht, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht

 

 

Aanbod

In deze functie bieden we je:

* Een salaris tussen € 5.369,- en € 8.256,- , schaal FWG 75 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek. Hierbij ontvang je tevens een arbeidsmarktkraptetoeslag van 10% en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

* Een goede pensioenregeling

* Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % en 8% vakantietoeslag

* Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris

* Optioneel behoort tot de mogelijkheden om gebruik te maken van een auto lease regeling

* Als je interesse hebt in wetenschappelijk onderzoek, dan krijg je hiervoor 8 uur per week vrijstelling

* Je uren zijn in overleg bespreekbaar en flexibel op weekdagen en in weekenden

* Je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken

* Een onbepaalde tijd contract

* Bovenal werk je aan een betekenisvol leven van cliënten en daar draag jij aan bij!

 

 

De Ode van Dichterbij
Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden zorg en ondersteuning op maat. Bij ons kan iedereen terecht met een WLZ VG indicatie. Of iemand nu zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of niets liever wil dan een eigen appartement, Dichterbij helpt leven zoals jij dat wilt. School, werk of een fijne dagbesteding? Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en participatie. Dat alles doen we aan de hand van onze kernwaarden: open, betrokken, professioneel en samen.  Dichterbij heeft locaties in Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

 

 

Dichterbij en Ik?

Herken jij je in dit profiel? Wil jij een carrière met je hart? Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen bel of mail dan met het wervingsbureau via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

 

Inhoudelijk nog vragen? Neem dan contact op met een van de AVG-artsen van Dichterbij via telefoonnummer: 088-7540500. Ook zijn de collega’s per mail bereikbaar; Tonny Coppus, t.coppus@dichterbij.nl, Suzanne Duffels, s.duffels@dichterbij.nl, Ilona Claassen, i.claassen@dichterbij.nl, Gert de Leijer, g.deleijer@dichterbij.nl (Gert de Leijer is ook bereikbaar via telefoonnummer 0478-529679).

Je kunt ook bellen of mailen met Anuschka van Creij manager van Expertise 06-11831511 of a.vancreij@dichterbij.nl.

 

Reageren kan via het sollicitatieformulier op de website van Dichterbij:

 

https://www.dichterbij.nl/werken-bij/avg-arts-in-gennep-velp-en-of-oostrum