DeSeizoenen zoekt een

Arts VG – voltijd of deeltijd – Bronlaak Oploo/Boxmeer

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Arts VG voltijd of deeltijd Oploo/Boxmeer

Binnenkort gaat een van onze Artsen VG met pensioen.

Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste Arts Verstandelijk Gehandicapten die ons team wil komen versterken, vanaf 24 uur per week.

Aangenaam, wij zijn DeSeizoenen

In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. Wij geloven dat onze mensen unieke talenten en mogelijkheden hebben. Bij ons staat de ontwikkeling centraal, evenals de antroposofische mensvisie waarin dit naadloos past.

Je voelt bij ons de saamhorigheid, ook met de natuur. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zon warme, veilige gemeenschap waar je je gezien kunt voelen, kun je tot ontwikkeling komen.

Als Arts VG werk je op en vanuit de locatie Bronlaak in Oploo bij Boxmeer. Deze locatie is prachtig gelegen in bosrijke natuurgebied. We pauzeren met het hele team en tijdens de lunchpauze kun je een mooie wandeling maken of in het zonnetje ontspannen.

Wat ga je doen?

Als Arts Verstandelijk Gehandicapten ben je werkzaam voor zowel intramuraal wonende bewoners, als ook voor aan de organisatie verbonden cliënten die zelfstandig wonen. Je verleent medische- en preventieve zorg aan bewoners, diagnosticeert, overlegt en verwijst door naar externe (medisch) specialisten. Je bent verantwoordelijk voor het medische deel van het zorgplan en adviseert bewoners, wettelijke vertegenwoordigers en medewerkers op medisch gebied. Je neemt samen met begeleiders en gedragswetenschappers besluiten in het kader van de WZD.

Je draagt verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het medisch beleid en vervult een voortrekkersrol in je vakgebied. Je geeft inhoudelijk vorm aan het behandelklimaat. Je werkt hiervoor intensief samen met verschillende disciplines waaronder begeleiders, gedragswetenschappers, andere artsen, verpleegkundigen, paramedici en het management. Je neemt deel aan de telefonische consultatiedienst (vaste dagen) in de avonden, nachten en in het weekend waarbij je niet hoeft uit te rijden.

Wij werken momenteel aan de modernisering en ontwikkeling van ons medisch team. Ook hierin wordt jouw inbreng gewaardeerd.

Wat bieden wij?
 • Een interessante functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie.
 • Direct een vast dienstverband met een arbeidsovereenkomst tussen 24 en 36 uur per week. Jij geeft aan wat past bij jouw persoonlijke situatie.
 • Heb je interesse in de antroposofie maar hiervoor nog geen opleiding gevolgd, dan krijg je de ruimte om de opleiding tot antroposofisch arts te volgen.
 • Wil je meer weten over de geneeskracht van de natuur en het zelf genezend vermogen dat in ieder mens zit, dan nemen wij jou graag mee in onze positieve ervaringen.
 • De functie is conform CAO Gehandicaptenzorg gewaardeerd in FWG 75 (tussen € 5.663,- en € 8.708,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%), een prima pensioenregeling (PFZW) en bedrijfsfitness met korting.
 • Je treft een fijne werksfeer en betrokken collegas in een prachtige werkomgeving. Welkom!

Wat vragen we van jou?
 • Je hebt de opleiding tot Arts verstandelijk gehandicapten afgerond en staat in het BIG register als Arts VG.
 • Ben jij antroposofisch arts dan is dat fijn. Heb je deze opleiding nog niet gedaan, dan krijg je de ruimte om deze opleiding te volgen.
 • Je houdt van samenwerken en ziet jezelf als een verbinder die in staat om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te onderzoeken en te behandelen.
 • Je voelt je professioneel verantwoordelijk op medisch gebied.
 • Je bent positief ingesteld, initiatiefrijk en natuurlijk communicatief vaardig.

Meer weten? Solliciteren?

Voor vragen of een informele kennismaking bij een kopje koffie, neem je contact op met Marco Mieras, algemeen directeur van DeSeizoenen, telefoonnummer 06-20 60 98 87 of mmieras@deseizoenen.org

Wist je dat DeSeizoenen een minder ernstig Corona-ziekteverloop heeft? Lees hier meer over het onderzoek Minder ernstig Corona-ziekteverloop bij locaties van DeSeizoenen:

https://deseizoenen.org/actueel/minder-ernstig-corona-ziekteverloop-bij-locaties-van-deseizoenen

Ben je al overtuigd en wil je solliciteren? Klik dan op solliciteren en stuur ons jouw Curriculum Vitae en korte motivatie.