Koraal zoekt een

Arts voor Verstandelijk Gehandicapten / Basisarts - Op de Bies

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Koraal Regio Parkstad zoeken we een Arts voor Verstandelijk Gehandicapten of Basisarts. Het betreft een functie voor 24 uur per week. Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden!

Over de functie

Als arts ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van de medische zorgverlening binnen Koraal Regio Parkstad. Je werkt vanuit je eigen beroepsverantwoordelijkheid én binnen het kader van de zorgvisie van Koraal. Als arts lever je eerstelijnszorg aan de cliënten van Op de Bies. Je houdt spreekuren en visites en werkt daarnaast veel multidisciplinair samen.
Je levert een bijdrage aan het instellingsbeleid op medisch gebied én aan het concretiseren van de zorgvisie. Conform gemaakte afspraken zorg je voor de verslaglegging in het kader van de individuele zorgplansystematiek én geef je advies/voorlichting en scholing aan medewerkers. Je neemt deel aan het structureel collegiaal overleg en diverse andere overlegvormen en commissies.
Je hebt veelvuldig contact met collega artsen en de medisch assistenten, met afdelingsmedewerkers en met cliënten en hun wettelijk vertegenwoordigers en/of familieleden. Daarnaast heb je ook regelmatig overleg met gedragswetenschappers en paramedici (o.a. fysiotherapie, logopedie, ergotherapie) en zijn er multidisciplinaire poli's met externe deskundigen; onder andere psychiater, neuroloog, orthopeed en revalidatiearts.
Je bent mede verantwoordelijk voor het geneesmiddelenbeleid en geeft instructies aan andere medische specialisten. Je houdt tevens toezicht op hygiëne, preventie, besmettelijke ziekten en EHBO.

Over de locatie


Koraal, regio Parkstad wordt gevormd door Op de Bies (Gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof Simpelveld (Jeugdzorg). Dankzij de goede samenwerking met ketenpartners is Koraal regio Parkstad in staat om naast gehandicaptenzorg en jeugdzorg ook passend onderwijs in deze regio aan te bieden.

Locatie Op de Bies bestaat uit een hoofdlocatie in Landgraaf en een aantal buitenwoningen in Waubach, Kerkrade en Simpelveld. De Medische Dienst van Op de Bies is verantwoordelijk voor de medische zorg voor 350 cliënten, in de leeftijd van 5 tot 88 jaar. De problematiek is divers, waardoor het werk voor een arts afwisselend en uitdagend is. Op de hoofdlocatie zijn woningen voor mensen met ernstig meervoudige beperkingen, seniorenwoningen voor de ouder wordende cliënten, behandelgroepen voor mensen met een verstandelijke beperking met bijkomende gedrags- en/of psychiatrische problematiek en er zijn enkele kindergroepen. Op de buitenlocaties wonen ook licht verstandelijk beperkte jongeren.


Wat bieden wij?


Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende functie in een organisatie die volop in beweging is.
 • Je salaris en overige voorwaarden wordt geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • De functie van Arts voor Verstandelijk Gehandicapten is ingedeeld in FWG 70 (min €4.243 - max €6.396 bruto/maand).
  De functie van Basisarts is ingedeeld in FWG 65 (min €3.505 - max €5.296 bruto/maand).
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week.
 • We bieden de mogelijkheid om je binnen Koraal op te leiden tot Arts voor Verstandelijk Gehandicapten.
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
Wat vragen wij van jou?
 • Een afgeronde opleiding tot Basisarts, aangevuld met een afgeronde AVG opleiding.
  Ben je niet in het bezit van de AVG opleiding, dan ben je in ieder geval bereid om opgeleid te worden tot AVG.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je hebt ruime, relevante werkervaring met de behandeling en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking en de ondersteuning van hun familie en medewerkers.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer.
 • Je bent flexibel en bereid tot het verrichten van bereikbaarheidsdiensten conform rooster (nacht/avond/weekend).
Daarnaast...
 • Communiceer je makkelijk en kun je goed samenwerken.
 • Heb je specifieke kennis m.b.t. somatische en psycho-medische problematiek bij mensen met een verstandelijke beperking.
 • Heb je een duidelijke visie, weet je prioriteiten te stellen en durf je beslissingen te nemen.
 • Handel je resultaatgericht en ben je besluitvaardig.
Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Lone Linssen (Regiodirecteur) via telefoonnummer 045-5339900.

Onze correspondentie over het verloop van de procedure versturen wij per e-mail.
Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.
De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.
Reageren

Spreekt deze uitdagende functie je aan? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 1 februari aanstaande.