Stichting Pergamijn zoekt een

Assistent cliëntbegeleider

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Assistent begeleider Gehandicaptenzorg, 28 uur, Brunssum

Waar kom je terecht?
We bieden je de kans om als assistent cliëntbegeleider in de woning Kloostertuyn in Brunssum het team te komen versterken. Binnen deze locatie bieden we een warm thuis aan 19 cliënten, hoofdzakelijk volwassenen met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. De voorziening is gelegen nabij het centrum in een rustig buurt. Binnen de voorziening zijn er 4 woningen die elk een woonplek biedt voor 4 of 5 cliënten. De Kloostertuyn biedt begeleiding, ondersteuning, een stimulerende dagbesteding en verpleging. Kloostertuyn heeft interne dagbesteding en een aantal cliënten gaan ook naar activiteitencentra in de buurt.

Jouw baan
In de basis wordt vanuit de LACCS visie gewerkt, dit is een visie op goed leven voor cliënten met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Deze cliënten hebben behoefte aan een team wat in staat is in te spelen op de vaak intensieve zorgvraag en alle (medische) expertise die hierbij komt kijken, maar wat ook ontwikkelmogelijkheden kan herkennen en benutten. Het motto is hierbij; Klein kijken, groot uitpakken. Er is aandacht voor waardevolle contactmomenten en communicatie, een goede balans in de alertheid en passende activiteiten om deze te stimuleren.

Jij…
 • werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega’s staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
 • kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig.
 • bent oplettend, signaleert veranderingen en communiceert deze in het team.
 • beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een assistent cliëntbegeleider met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

Jouw achtergrond…
 • Je hebt een diploma in de zorg op tenminste MBO-niveau 3.
 • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.
 • bent ook in de avonduren inzetbaar.

Wij…
Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 30 afhankelijk van je opleiding; (min. €1.967,- max. € 2.891,- o.b.v. 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar (bij fulltime dienstverband en een regeling balansverlof).
 • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% de volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid.
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Kloostertuyn in Brunssum is goed te bereiken vanuit Sittard, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en België (o.a. Kinrooi en Maaseik).

Meer weten?
Voor nadere informatie over de functie-inhoud assistent cliëntbegeleider kun je contact opnemen met Anja Völler, corporate recruiter: 06-51322015.

Jij gaat ervoor!
Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters Anja of Justin. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager.