Adelante zoekt een

(Assistent) begeleider (Valkenburg, 24 uur)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.

Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn voor woonvorm de Raesdonck op zoek naar een

 

(Assistent) begeleider
24 uur per week

 

Wie zoeken wij?
Je hebt een relevant mbo/hbo diploma, aangevuld met stage/werkervaring in het begeleiden en verzorgen van kinderen/jongeren met een lichamelijke en/of cognitieve beperking of chronische ziekte. Je hebt affiniteit met de doelgroep. Jij zorgt ervoor dat je samen met je collega’s goed inspeelt op de hulpvraag van de cliënt. Je kunt zowel zelfstandig als in een multidisciplinair team werken. Daarnaast kun je goed werken met automatiseringsprogramma’s, zoals het digitale dossier. Je bereikt doelen vastbesloten en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je neemt initiatief en bent een echte ‘kartrekker’.

Wat ga je doen?
Je start op onze afdeling de Raesdonck in Valkenburg. Je basisteam bestaat uit 15 directe collega’s. Je begeleidt en verzorgt kinderen/jongeren en hun directe leefomgeving aan de hand van een methodische werkwijze. Je geeft uitvoering aan een (ped)agogisch leefklimaat, geeft uitvoering aan het handelingsplan en geeft input voor evaluatie en bijstelling. Je biedt voldoende ruimte voor de ontwikkeling van de cliënt, ziet toe op persoonlijke hygiëne en assisteert waar nodig bij ADL taken of neemt dit geheel over. Je rapporteert, registreert en verzorgt dossiervorming in samenspraak met het deskundig team. Je stemt activiteiten van programma’s op elkaar af en zorgt in het weekend voor ontwikkel- en ervaringsgerichte activiteiten.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de kinderen/jongeren!
  • Een contract voor de duur van een jaar. Daarna evalueren we of verlenging mogelijk is.
  • Een salaris van minimaal € 1984, - en maximaal € 3.225, - bruto per maand (FWG 40/45, afhankelijk van de functie) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze eigen Adelante Academie

Ben jij de begeleider die wij zoeken?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 9 juli 2020 hebben ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Bouktje Verstegen-Boerma, Verpleegkundig afdelingshoofd, via 06 10 94 93 03 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Simone Rongen, junior HR adviseur, je graag verder via 045 528 20 58.

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck kunnen maken deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.