Adelante zoekt een

Assistent begeleider Villa Franca

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Sociaal Werk, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn ter vervanging van een zwangerschapsverlof bij woontrainingscentrum Villa Franca Heerlen op zoek naar een:

 

Assistent begeleider
24 uur per week

 

 

Wat ga je doen?
Je bent werkzaam bij woontrainingscentrum Villa Franca in Heerlen. Je begeleidt en verzorgt jongeren tussen de 16 en 25 jaar met een beperking. Je geeft uitvoering aan een (ped)agogisch leefklimaat, geeft uitvoering aan het handelingsplan en geeft input voor evaluatie en bijstelling. Je biedt voldoende ruimte voor de ontwikkeling van de jongeren, ziet toe op persoonlijke hygiëne en assisteert waar nodig bij ADL taken of neemt dit geheel over. Je rapporteert, registreert en verzorgt dossiervorming in samenspraak met het deskundig team. Je stemt activiteiten van programma’s op elkaar af en zorgt in het weekend voor ontwikkel- en ervaringsgerichte activiteiten

 

Wie zoeken wij?
Je bent in het bezit van een relevante Mbo-opleiding, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring in het begeleiden van jongeren/jong volwassenen. Je beschikt over een BHV diploma. Hierbij heb je kennis en ervaring zowel in de begeleiding alsook de verzorging van jongeren / jong volwassenen met een beperking en/of gedragsproblemen. Je bent in staat om zelfstandig alsook in een multidisciplinair deskundigenteam te werken. Je neemt initiatief en hebt een cliëntgerichte, flexibele en resultaatgerichte houding. Je beschikt over didactische vaardigheden en doorzettingsvermogen. Je weet op een duidelijke manier zaken schriftelijk vast te leggen en te communiceren naar de diverse betrokkenen.

               

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!
-       Het betreft een tijdelijk contract van december 2021 t/m februari 2022
-       Een salaris van minimaal € 2.044, - en maximaal € 3.025, - bruto per maand (FWG 40) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
-       Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.

 

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan en samen met onze jongeren te bouwen aan hun toekomst
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 1 november a.s. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Marion Spronck, via 06-10949303 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via 045 528 22 62 of via WhatsApp 06-82580677.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.