Zuyderland zoekt een

(Assistent) controller GGz

Dienstverband

24 uren per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Dat in een context van doelmatige zorg, een onderwerp dat met stijgende zorgkosten in Nederland steeds prominenter op de agenda staat. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan toekomstgerichte zorg.

Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg is een resultaatverantwoordelijke eenheid binnen Zuyderland Medisch Centrum en biedt zorg aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen. Ten behoeve van deze zorg beschikken wij over diverse klinische settings, deeltijdbehandelingen en ambulante zorgprogramma's op locaties van Zuyderland in o.a. Sittard-Geleen, Heerlen, Brunssum en Kerkrade. De behandeling is vraaggericht en in diverse zorgprogramma’s transmuraal georganiseerd. Zuyderland heeft daarnaast de regionale crisisdienstfunctie GGZ in de Westelijke Mijnstreek en is een erkend opleidingsinstituut voor professionals in deze sector.

Jouw afdeling
De werkzaamheden van de (assistent) controller zijn voornamelijk gericht op de administratieve processen en ondersteuning van de planning en control cyclus voor Zuyderland GGZ. Je maakt onderdeel uit van een klein team, waar ruimte is voor eigen inbreng en een grote mate van zelfstandigheid wordt verwacht.
Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan onder meer uit het opleveren, analyseren en ontwikkelen van (financiële en niet-financiële) managementinformatie en het zorgdragen voor een juiste en volledige financiële verantwoording. De (assistent) controller heeft daarbij een signalerende, faciliterende en adviserende rol richting management. Gezien de dynamische omgeving en wijzigingen in de bekostigingssystematieken van de geestelijke gezondheidszorg wordt een duidelijke verander- en verbetermentaliteit verwacht. Kortom, een leuke baan met een gevarieerd takenpakket.

Wie ben jij?
• HBO+ niveau op bedrijfseconomisch gebied.
• U beschikt over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, ben resultaatgericht en kunt met deadlines werken. Goede kennis van administratieve- en budgetteringsprocessen.
• Goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
• Proactieve en positief kritische houding.
• Goede kennis van Excel, ervaring met SAP is een pré.
• Ervaring in (GGZ) zorg is een pré.

Wat bieden wij?
• Wij bieden een dienstverband voor de duur van één jaar. Bij gebleken geschiktheid kan het dienstverband worden omgezet naar onbepaalde tijd.
• De arbeidsduur bedraagt 24 uur per week.
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ.
• Salariëring afhankelijk van opleiding en werkervaring FWG functiegroep 55/60.
• Werkdagen zijn bespreekbaar.

Interesse?
Verdere informatie kunt u inwinnen bij de heer H. Seits, Manager Business Control & zorgverkoop GGZ, telefoonnummer 06 54671774.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.
Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.

Over Zuyderland GGz
Op de afdeling Geestelijke Gezondheidszorg (GGz) van Zuyderland Medisch Centrum werken specialisten samen met hun teams om de beste zorg te leveren aan cliënten in alle leeftijdsgroepen die te kampen hebben met psychische klachten en aandoeningen. GGz biedt zorg op alle locaties van Zuyderland. De vorm van zorg kan echter per locatie verschillen.

Wij zijn gevestigd op de locatie Sittard-Geleen, Brunssum, Heerlen en Kerkrade. Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.
• Aantal beschikbare bedden/plaatsen voor klinische capaciteit en dag/deeltijdbehandelingen Zuyderland Medisch Centrum: 1.023
• Aantal klinische opnamen: 41.961 opnamen
• Aantal eerste polikliniekbezoeken: 264.181 bezoeken
• Aantal herhaal polikliniekbezoeken: 432.948
• Aantal dagverplegingsdagen: 41.741 dagen
• Aantal klinische verpleegdagen: 242.942 dagen