Zuyderland zoekt een

Assistent geneeskunde(n) in opleiding tot radioloog (46-48 upw, locatie Zuyderland of MUMC)

Dienstverband

46 - 48 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Word jij onze nieuwe AIOS voor de afdeling Radiologie? Wil jij je verder ontwikkelen in jouw vak en de beste zorg bieden aan onze patiënten? Lees dan snel verder!

Jouw nieuwe baan

De opleiding Radiologie duurt vijf jaar, waarvan in onze Onderwijs- en Opleidings-Regio (OOR) in het derde opleidingsjaar ten minste 12 maanden uitwisseling plaatsvindt binnen het cluster naar respectievelijk het academisch of perifeer ziekenhuis. Je wordt opgeleid tot een deskundige radioloog die in ruime mate voldoet aan de vak-competenties zoals vastgesteld in het landelijk opleidingsplan radiologie. Er wordt een volledige opleiding geboden in de medische beeldvorming in een enthousiaste en onderwijs minded werkomgeving.  Er is een ruim aanbod van alle facetten van de radiologie, van laag- tot hoog complexe zorg. De aanstelling wordt gegarandeerd voor de opleidingsduur. Er bestaat in beide centra ruime gelegenheid te participeren in het wetenschappelijk onderzoek en tot persoonlijke ontplooiing.

Wat neem je mee?

U bent in het bezit van het diploma basisarts en een BIG-registratie of u rondt uw opleiding tot basisarts binnenkort af. U werkt graag in een team en heeft goede contactuele, organisatorische en didactische eigenschappen. Verder bent u stressbestendig, leergierig, nauwkeurig en werkt u zelfstandig. Een aantoonbare belangstelling in en affiniteit met de radiologie en nucleaire geneeskunde en ook klinische ervaring strekken tot aanbeveling, evenals een aantoonbare wetenschappelijke interesse.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Wat krijg je ervoor terug?

Bij aanstelling in Zuyderland:
Het betreft een dienstverband voor de duur van de opleiding. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-ziekenhuizen. Salariëring geschiedt op basis van Artikel 7.3.1.1. bijlage 3 van de CAO Ziekenhuizen (min. € 3.695, - en max. € 4.826, - bruto per maand).
De genoemde bedragen zijn bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur per week.

Bij aanstelling in het MUMC:
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 46 uur per week volgens artikel 2.4.4 Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz).
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals stoelmassages, loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

Het Zuyderland Medisch centrum is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Onze organisatie is gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen) en er wordt op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. De afdeling radiologie beschikt over alle modaliteiten welke vereist zijn voor een volledige opleidingsbevoegdheid. Er zijn 22 radiologen, 5 nucleair geneeskundigen, waaronder 1 fellow werkzaam in de verschillende aandachtsgebieden. Op dit moment zijn er 10 assistenten in opleiding tot radioloog.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met dr. L. Jacobi-Postma, telefoon + 31 43 398 6910 dan wel met drs. W.M.J. Schreurs, telefoon +31 6 82128625.  

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 13 april 2023.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.