Koraal zoekt een

Assistent/Medewerker Begeleider - Zorgmodule EMB - Op de Bies

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Op de Bies in Landgraaf zoekt een Assistent, Medewerker Begeleiding of Begeleider voor de zorgmodule EMB (ernstig meervoudig beperkt), Hereweg 147A.

Het betreft een vacature voor 28 uur per week. Meer of minder uren zijn mogelijk in overleg, eventueel in combinatie met de Flex module.

Over de functie

Op Hereweg 147A wonen 8 cliënten met een ernstig tot diep verstandelijk gehandicapt niveau waarvan een groot aantal met een ZZP7 indicatie. De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen, variërend in leeftijd van dertig tot drieënzestig jaar. In de groep wonen ambulante, semi-ambulante en niet-ambulante mensen.

De sfeer binnen woongroep Hereweg 147A kenmerkt zich duidelijk door een rustige gezellige sfeer en structuur. Op de woongroep komt in beperkte mate onbegrepen gedrag voor. Op deze woongroep is het werken vanuit een relatie met de cliënt heel belangrijk. Vanuit deze relatie krijgen cliënten de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op hun omgeving.

Wat bieden wij?
 • Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. Zie in deze brochure hoe een aantal van onze collega's zich ontwikkeld hebben binnen Koraal;
 • Als Assistent Begeleider (niveau 2) word je ingeschaald in FWG 25 (min €1.873,- en max €2.659,-), als Medewerker Begeleiding (niveau 3) in FWG 35 (min €2.110,- en max €3.009) en De functie van Begeleider is ingedeeld in FWG 40 (min €2.236,- en max €3.154,- bruto/maand (op basis van 36 u/w);
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Voldoe je aan de criteria, dan start je in principe met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Andere opties in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van een relevante zorgopleiding op minimaal niveau 2. Indien nodig, maken we op termijn afspraken omtrent passende bijscholing;
 • Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking, gericht op verzorging en/of dagbesteding;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie inclusief verzorging van cliënten;
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband goed functioneren;
 • Je kunt adequaat reageren in het geval van een complexe en/of een crisis situatie;
 • Je bent in staat en bereid tot het geven en ontvangen van (kritische) feedback op zowel eigen handelen als processen;
 • Je bent een doorzetter en stressbestendig;
 • Je kunt vaardigheden in stand houden en wanneer nodig ondersteunen in het proces van achteruitgang.
Je bent inzetbaar van maandag tot en met zondag tussen 07.00 uur en 22.00 uur. Er wordt gewerkt volgens een basisrooster.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Natasja Kroes (teamleider) via 06-22386946.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Reageren

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan vóór 25 november je CV en motivatie via het sollicitatieformulier.