Maastricht UMC+ zoekt een

Assistent Polikliniek Interne Geneeskunde

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Poli Interne Geneeskunde… met aandacht voor het individu dienstbaar zijn aan patiënt en medewerker….
Spreekt je bovenstaande zin aan en ben jij….
 • de patiënt centraal stelt
 • stressbestendig is
 • zelfstandig kan functioneren
 • flexibel is
 • gewend is in een hectische omgeving te werken
 • collegiaal is
 • een echte teamplayer
…Schrijf dan op deze sollicitatie en we zien je graag tijdens het sollicitatiegesprek!

Wat ga je doen….
We zijn op zoek naar collega's die het een uitdaging vinden om te multitasken. Samen met je nieuwe collega's zorg je voor de patiënten die onze poli bezoeken. De nadruk ligt op het administratieve verwerkingsproces. Hierbij valt te denken aan het plannen van afspraken, beantwoorden van de telefoon en het beantwoorden van mails.

Wat vragen wij van jou?
Heb jij…
 • Afgeronde opleiding MBO opleiding bij voorkeur doktersassistente én ervaring in de medische sector
 • Kennis van Sap
 • Affiniteit met MS Office
Wij zijn op zoek naar een collega die stressbestendig is en in een hectisch omgeving het overzicht weet te behouden. Je voelt goed aan wat je collega's en patiënt nodig hebben, zodat wij als team de juiste ondersteuning kunnen bieden aan de professionals en de patiënt. Wij verwachten van jou een flexibele opstelling waarin jij de patiënt centraal zet. Ben jij de duizendpoot die wij zoeken?

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Wij zijn…
…Een dynamische polikliniek waar we steeds vernieuwd denk bij ons handelen, zodat wij onze processen met kwaliteit en kwantiteit kunnen laten doorlopen en de patiënt naar tevredenheid geholpen wordt.
We ondersteunen als polikliniek interne geneeskunde 8 onderafdelingen met een 60-tal stafartsen, 120 assistenten en andere behandelaren zoals verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen. Hierdoor is er een diversiteit in de patiëntenpopulatie. De patiënten komen bv. voor Maag Darm Lever ziekten, reumatologie, interne geneeskunde of geriatrie.

Onze poli bestaat uit 22 spreekkamers met een aantal balieplekken en daarnaast een backoffice. Daarnaast ondersteunen we ook de spreekuren die op locatie Annadal gedaan worden.
Daar we maar een aantal balieplekken hebben regel je de afspraken voor alle sub specialismes binnen de Interne Geneeskunde, waarbij je rekening houdt met de specifieke afspraken. Je bent dus heel afwisselend bezig. In de backoffice wordt de telefonie gedaan, voorbereiding en afhandeling van het spreekuur, het oproepen van patiënten en het beantwoorden van mails of vragen van artsen, de apotheek, medewerkers etc.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijke aanstelling tot 01-01-2023 van gemiddeld 32-36 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc. Aan het einde van dit jaar zal er besproken worden of een verlenging of vast contract tot de mogelijkheden behoort.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.041,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 5M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.