Koraal zoekt een

AVG arts - Maasveld

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Onze cliënten vragen om deskundigheid die helemaal aansluit bij hun zorg- en ondersteuningsvraag. Daarom is de zorg bij Koraal in handen van een deskundig team van gedragswetenschappers en van artsen die gespecialiseerd zijn in de zorg en behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast bieden wij op onze locaties paramedische zorg en werken we samen met medisch specialisten en universiteiten, zoals het MUMC+ in Maastricht.

Voor Koraal Regio Maastricht/Heuvelland/Westelijke Mijnstreek zoeken we een Arts voor Verstandelijk Gehandicapten met ruime ervaring en affiniteit met academisch werken.


Over de functie


Onze cliënten kunnen dagelijks terecht bij de Medische Dienst op de centrumlocatie van Maasveld. Hier werken (AVG-)artsen en medisch assistenten.

Als AVG arts ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de medische zorgverlening. Je werkt vanuit je eigen beroepsverantwoordelijkheid én binnen het kader van de zorgvisie van Koraal. Als arts lever je zowel eerste- als ook tweedelijns zorg aan de cliënten van Maasveld. Je houdt spreekuren en visites en werkt daarnaast multidisciplinair samen.

Daarnaast biedt deze functie een mooie uitdaging met een zeer interessant pakket aan werkzaamheden in het MUMC+. Dit pakket bestaat o.a. uit poliklinische werkzaamheden op de afdeling klinische genetica. Daarnaast adviseer je collega specialisten in het ziekenhuis en huisartsen. Bovendien zijn er diverse onderwijstaken bij de universiteit en het ziekenhuis.

Maasveld heeft als streven om de komende jaren het huidige, stevige netwerk met huisartsen en ziekenhuis in de regio te bestendigen en verder uit te werken. Hiervoor zoeken we iemand met ruime ervaring en affiniteit met de academie. Waar mogelijk iemand die gepromoveerd is of deze ambitie heeft in de toekomst. Daarnaast moet je plezier hebben om samen te werken en in staat zijn om deze samenwerking te intensiveren en te onderhouden.


Wat bieden wij?


Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden, een zeer gevarieerde doelgroep en problematieken. Je functie is van groot belang voor zowel de Koraal locatie Maasveld, als het MUMC+.
 • Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg.
  De functie van Arts voor Verstandelijk Gehandicapten is ingedeeld in FWG 70: min € 4.243 en max € 6.396.
  De functie van Basisarts is ingedeeld in FWG 65: min € 4.387 en max € 6.613.
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 36 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid en onveranderde omstandigheden, wordt dit na één jaar omgezet naar een vaste aanstelling.

Wie zoeken wij?


Een enthousiaste en betrokken professional met ruime ervaring en een duidelijke visie. Je communiceert makkelijk en kunt goed samenwerken. Je weet prioriteiten te stellen en durft beslissingen te nemen. Daarbij handel je resultaatgericht.

En verder…

 • Heb je een afgeronde AVG opleiding.
 • Aantoonbare interesse voor wetenschappelijk onderzoek.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Meer informatie


Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Mike Theelen via 06 - 82 97 47 67

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever en dien je een Verklaring omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.


Reageren


Heb je interesse? Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk 1 mei 2021 door het sollicitatieformulier in te vullen.