Mondriaan zoekt een

Avond - Nacht - Weekend Hoofd

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor de klinische afdelingen en de ambulante setting van Mondriaan zoeken we een enthousiaste en zelfstandige verpleegkundige voor de rol Avond-Nacht-Weekend Hoofd (24-36 uur p.w.). Je kunt ingezet worden in Heerlen of Maastricht.

Past deze functie bij jou?
Als ANW-hoofd ben je het centrale aanspreekpunt buiten kantooruren voor alle in- en externe zorgvragen, zorgprocessen en calamiteiten. Jij bent een enthousiaste verpleegkundige die geheel zelfstandig werkt en als ANW-hoofd werk je goed samen met behandelaren met een hoger deskundigheidsniveau en met externe partijen. Hierbij zet jij je communicatieve vaardigheden ten volle in! Vaardigheden in coaching zijn een must en jouw leidinggevende kwaliteiten zet je in om sturing te geven aan de procesgang zodat de werkzaamheden goed worden afgestemd en uitgevoerd. Vanuit jouw vakinhoudelijke kennis geef je ondersteuning en richtlijnen. In crisissituaties organiseer en coördineer je de crisishulpverlening: jij kunt in urgente omstandigheden een inschatting maken en bijdragen aan de verpleegkundige zorg/herstelondersteunende behandeling en begeleiding van de patiënten. Je focus ligt op de continuïteit en kwaliteit van de zorg- en dienstverlening.

Dit neem je mee
Je hebt ruime ervaring met de behandeling en begeleiding van cliënten met complexe psychische en/of psychiatrische problematiek waardoor je kennis hebt van en inzicht in de organisatie van de avond-, nacht- en weekendzorg. Je bent op de hoogte van de verschillende verwijsmogelijkheden en je beschikt over kennis van de processen en werkwijzen die van toepassing zijn bij crisissituaties en calamiteiten. Bezit je goede leidinggevende kwaliteiten en communicatieve vaardigheden en houd je je hoofd koel in crisissituaties, dan is deze functie passend voor jou.

En verder:
  • Je bent in het bezit van een diploma hbo verpleegkunde (kwalificatieniveau 5 / NLQF-niveau 6) of een diploma mbo verpleegkunde (kwalificatieniveau 4 met aantoonbare leidinggevende en communicatieve capaciteiten) en een geldige BIG-registratie;
  • Je hebt kennis van psychopathologie en somatiek;
  • Je kijkt ernaar uit om samen te werken met je collega’s en een flexibele werkhouding vind je vanzelfsprekend;
  • Je vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische maar boeiende, werkomgeving te functioneren.

Wat wij bieden
Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €3.616,-- en maximaal €4.785,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 55 - CAO GGZ, kernfunctie Avond Nacht Weekend Hoofd). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda van den Boogaard, RVE manager kliniek Volwassenen,T 06-20368773.

Solliciteren kan tot 30 mei 2024.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.