Mondriaan zoekt een

Avond-Nacht-Weekend Hoofd

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Centraal aanspreekpunt buiten kantooruren voor alle in- en externe zorgvragen, zorgprocessen en calamiteiten

Voor deze functie is 9,5 fte vacatureruimte waarbij arbeidscontracten worden aangeboden voor minimaal 24 uur per week.

Dienstverband: inimaal 24 uur per week, waarvan 20% in dagdienst
Soort dienstverband: Jaarcontract met intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd
Kernfunctie: Avond-Nacht-Weekend Hoofd
Standplaats: Heerlen/ Maastricht
Opleiding: Relevante kennis op hbo niveau (hbo verpleegkunde, kwalificatieniveau 5 / NLQF-niveau 6 of mbo verpleegkunde, kwalificatieniveau 4 met aantoonbare leidinggevende en commucatieve capaciteiten), BIG geregistreerd
Salaris: FWG 55-CAO GGZ, min. €2.949,-- en max. €4.010,--
Reageren voor: 16-07-2020
Werving: Interne en externe werving, waarbij interne kandidaten voorrang krijgen in de selectieprocedure. Gezien de omvang van de vacatureruimte is externe aanvulling op interne kandidaten gewenst.

Past deze functie bij jou?
Overdag werk je (20% van je uren) in dagdienst op een klinische afdeling. Buiten kantooruren ben je leidinggevende en tevens aanspreekpunt namens Mondriaan bij crisissituaties, zowel voor in- als externen. Je voert de triage uit (eerste inschatting van de situatie en beoordelen of opschaling noodzakelijk is) bij zowel somatische als psychiatrische crises. Aan het einde van je dienst zorg je voor een goede overdracht. Verder werk je voortdurend aan de kwaliteitsverbetering van de zorg.

Dit neem jij mee
Je bent een zeer ervaren HBO-verpleegkundige met gedegen kennis van de GGZ en de diverse behandelmogelijkheden. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, kunt goed omgaan met crisissituaties, beheerst stressbestendigheid en bezit goede communicatieve vaardigheden om op een correcte wijze te communiceren met alle lagen binnen en buiten de organisatie. Daarnaast heb je kennis van psychopathologie en somatiek, kijk je er naar uit om samen te werken met je collega's en vind je een flexibele werkhouding vanzelfsprekend. Je vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische maar vooral boeiende werkomgeving te functioneren.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met: Miranda van den Boogaard, RVE-manager Klinieken Volwassenenzorg: 06-20368773.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en geldige BIG-registratie te overleggen. Indien je beschikt over een Verpleegkundige diploma MBO, behoort een assessment om je HBO werk- en denkniveau aan te tonen tot de mogelijkheden. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.