Mondriaan zoekt een

Avond-Nacht-Weekend Hoofd (in opleiding)

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Heb jij als GGZ-verpleegkundige de ambitie om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar de functie van Avond-Nacht-Weekend Hoofd (ANW-hoofd)? Dan is dit je kans! Naast je huidige dienstverband word je opgeleid tot ANW-hoofd en zodra daar een vacature voor is, kun jij solliciteren! Mooie uitdaging voor jou?

Past deze functie bij jou?
Als ANW-hoofd ben je het centrale aanspreekpunt buiten kantooruren voor alle in- en externe zorgvragen, zorgprocessen en calamiteiten. Jij bent een enthousiaste verpleegkundige die geheel zelfstandig werkt en als ANW-hoofd werk je goed samen met behandelaren met een hoger deskundigheidsniveau en met externe partijen. Hierbij zet jij je communicatieve vaardigheden ten volle in! Vaardigheden in coaching zijn een must en jouw leidinggevende kwaliteiten zet je in om sturing te geven aan de procesgang zodat de werkzaamheden goed worden afgestemd en uitgevoerd. Vanuit jouw vakinhoudelijke kennis geef je ondersteuning en richtlijnen. In crisissituaties organiseer en coördineer je de crisishulpverlening: jij kunt in urgente omstandigheden een inschatting maken en bijdragen aan de verpleegkundige zorg/herstel ondersteunende behandeling en begeleiding van de patiënten/cliënten. Je focus ligt op de continuïteit en kwaliteit van de zorg- en dienstverlening.

Dit neem je mee
  • Hbo werk- en denkniveau, je bent in het bezit van een diploma Verpleegkunde;
  • Je hebt kennis van psychopathologie en somatiek;
  • Je kijkt ernaar uit om samen te werken met je collega's en een flexibele werkhouding vind je vanzelfsprekend;
  • Je vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische maar boeiende, werkomgeving te functioneren;
  • Je bent bereid deel te nemen aan een intern opleidingsprogramma om de functie naar een hoger professioneel niveau te tillen waarbij de focus ligt op somatisch en crisis gerelateerd triëren.

Wat wij bieden
Je krijgt een aanstelling voor de duur van een jaar in je huidige functie als GGZ verpleegkundige 1. De uren zijn in overleg. Bij aanvang van de daadwerkelijke uitoefening van de functie ANW-hoofd bedraagt het salaris FWG 55 conform CAO-GGZ (minimaal € 2.607,-- en maximaal € 4.218,-- ).

Is je interesse gewekt?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Miranda van den Boogaard (RVE manager) bereikbaar op het nummer: 06-20368773.

Heb je interesse, stuur dan een reactie vóór 20 juli 2022 via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld