Sittard

Ben je op zoek naar een baan of (vervolg)opleiding in zorg en welzijn? Of overweeg je een studie of carrière in deze richting, maar loop je nog rond met vragen? Bezoek dan de Zorgnet Limburg banen- en opleidingenmarkt in Sittard.

Vrijwel alle zorg- en welzijnsorganisaties uit Zuid- en Midden-Limburg staan klaar met hun aanbod aan openstaande vacatures en (BBL) opleidingsplaatsen. Je ontmoet deze avond ook zorgmedewerkers, BBL studenten die je graag iets willen vertellen over wat werken in deze sector inhoudt.

Heb je vragen over je vooropleiding en toelatingseisen, dan kun je deze stellen bij de stands van enkele onderwijsorganisaties zoals MBO- en Hogescholen. Het UWV is ook aanwezig.

Er is nog meer

Deze avond kun je ook je CV laten checken en advies krijgen over je LinkedIn profiel. Heb je nog geen goede LinkedIn profielfoto? Laat deze dan gratis bij de stand van een professioneel fotograaf maken! Je kunt je bij de stand van Sterk in je Werk ook inschrijven voor een gratis gesprek met een loopbaanadviseur.

Kom jij ook?

Meld je dan aan via onderstaande button. Je ontvangt dan vóór de banen- en opleidingenmarkt nog een officiële uitnodiging met aanvullende informatie. De toegang is gratis en neem gerust iemand mee. Wij vinden het handig als je je even aanmeldt, maar dit is niet verplicht.

Aanmelden