Koraal zoekt een

Barmedewerker avondcafé - Op de Bies

Dienstverband

3,6 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Op de Bies in Landgraaf zoekt de afdeling Recreatie & Vorming vrijwilligers die de barkwerkzaamheden van onze avondcafé willen verzorgen.


Over de functie


Binnen de afdeling Recreatie & Vorming is men verantwoordelijk voor de vrijetijdsbesteding van onze cliënten. Hierbij behoort o.a. de organisatie van verschillende festivals en projecten. Daarnaast organiseren ze op donderdagavond (in Kerkrade en Simpelveld) en op vrijdagavond (in Landgraaf) een avondcafé. Een gezellige en ongedwongen ontmoetingsplek voor onze cliënten en hun verwanten.


Wat vragen we van jou?


Jij vind het leuk om achter de bar te staan en onze cliënten te voorzien van een hapje en een drankje. Je bent sociaal en maakt graag een praatje. Je bent hier samen met andere vrijwilligers verantwoordelijk voor: van het opstarten, draaiende houden, tot het afsluiten.


Wat zijn je werktijden?


De avondcafé's zijn op donderdagavond en op vrijdagavond van 18.45 tot 20.45 uur. I.v.m. voorbereidingen zijn de vrijwilligerstijden van 18.00 tot 21.00 uur.


Over de locatie


De Koraal-locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Meer informatie


Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dave Otten. Hij is te bereiken op (0)45 - 533 99 65 of 06 - 222 01 730.