Mondriaan zoekt een

(Basis)arts Verslavingsgeneeskunde - ANIOS

Dienstverband

20 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Heb jij grote affiniteit met verslavingszorg? Wil je graag meer ervaring opdoen met het vooruitzicht op een door ons gefaciliteerde opleidingsplek?Dienstverband: 20-36 uur per week
Kernfunctie: Geneeskundige 3
Standplaats: Heerlen/Maastricht
Opleiding: Afgeronde opleiding tot (basis)arts met BIG-registratie
Salaris: FWG 65 - CAO GGZ, min € 3.465,-- en max € 5.439,--
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?
Werken bij Mondriaan Verslavingszorg (sector Selectieve Zorg) betekent werken binnen een dynamische verslavings-zorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de diversiteit van problematiek en behandeling, hulp- en dienstverlening, is Mondriaan VZ een veelzijdige werkgever. Wij bieden hulp en advies aan mensen die verslaafd zijn aan alcohol, drugs, medicijnen en/of gokken en we zoeken naar de best passende behandeling of begeleiding voor iedere patiënt. Dat kan ambulant, klinisch en/of in deeltijdbehandeling zijn.

Als (basis)arts heb je grote affiniteit met de complexe maar boeiende doelgroep en voel je enthousiasme voor het werkveld. Je wilt graag je kennis en kunde op het gebied van de verslavingszorg verbreden. Werkzaamheden bestaan uit het verrichten van onderzoek, diagnostiek en behandeling. Je werkt bij de behandeling samen met overige disciplines, onderhoudt nauwe contacten met de verslavingsarts en neemt deel aan bereikbaarheidsdiensten. Je hebt kennis in toepasbare en evidence based behandelwijzen of interesse om je hierin te bekwamen.

Jouw kwaliteiten
  • Je hebt een zeer hoge mate van zelfstandigheid, neemt initiatief en je kunt als rolmodel fungeren;
  • Je bent gericht op het behalen van resultaten en in staat om tegenstellingen en weerstanden te overbruggen;
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het management en je bent actief betrokken bij het ontwikkelen van het medisch beleid;
  • Vanuit jouw specifieke deskundigheid draag je bij aan het kwaliteitsbeleid van Mondriaan;
  • Je bent op termijn bereid tot het volgen van de opleiding tot verslavingsarts.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Kitty Vaessen, (RVE manager), bereikbaar op het nummer: 06-23222694 en/of met Monique Bongaerts (verslavingsarts en specialist VZ Poli 2), tel.06-22562457.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.