Land van Horne zoekt een

Basisarts

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Basisart; een brede functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en behoud van een goede werk privé balans.

De functie
Als basisarts ben je verantwoordelijk voor de inhoud van het multidisciplinaire zorg- en behandelplan van de cliënten die aan jou worden toegewezen. Hierbij past een nauwe samenwerking met huisartsen, specialisten, behandelaren, verpleegkundigen en verzorgenden. Deze samenwerking is ontzettend belangrijk en binnen de stichting zorgen we er dan ook voor dat de contacten laagdrempelig zijn. De functie van basisarts binnen de ouderenzorg vraagt van je om breed te denken en goed te luisteren naar de cliënt en collega's op de werkvloer. Wat zegt de client? Wat is de observatie van de verpleegkundige? Wat zie ik? Iedere dag is er weer een nieuwe puzzel te maken.
Ondersteuning en begeleiding hierin krijg je van je supervisor, specialist ouderengeneeskunde. Deze supervisor is laagdrempelig bereikbaar en zal voor je klaar staan.
Onze organisatie kent vele expertise gebieden zoals onder andere hoog specialistische Huntington zorg, complexe neurologische zorg en palliatieve zorg. Expertises die het werk voor jou als Basisarts nog interessanter kunnen maken en waarbij er kennis en ervaring op te doen is.
Er is de ruimte en de aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Hierin wordt breed meegedacht.

Voordelen voor het werken in de ouderenzorg
• Langdurig cliëntencontact
• Werken in teamverband, je doet het echt samen
• Ruimte om je eigen werkstijl te ontwikkelen
• Je hebt een voor- en achterwacht
• Mogelijkheden voor overnachten bij bereikbaarheidsdienst
• Een sociale en vriendelijk werkomgeving

Wat wij vragen
Je bent een arts met interesse in de ouderenzorg. Je staat open voor de ontwikkelingen en kansen die er in de ouderenzorg liggen. Bezit je daarnaast het vermogen om zowel zelfstandig als in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden efficiënt te werken en beschik je over goede communicatieve vaardigheden dan nodigen we je van harte uit om te reageren op deze vacature en gaan we graag met jou het gesprek aan.

Wat wij je bieden
Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega's die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. Een overeenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd behoren beiden tot de mogelijkheden. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 65. Wij beschikken over aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg). Een opleidingsplaats tot specialist ouderengeneeskunde behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met André Meulendijks, manager medische dienst/eerste geneeskundige, via telefoonnummer: 06 – 20 54 24 15 of e-mail: a.meulendijks@landvanhorne.nl.