Mutsaersstichting zoekt een

Basisarts jeugdzorg

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www. Mutsaersstichting.nl. 

Voor onze locaties in Noord Limburg zijn wij op zoek naar een: 

Basisarts 

24 - 36 uren per week 

Als basisarts lever je zorg aan de klinisch opgenomen cliënten (soort huisartsfunctie). Je helpt kinderen en jeugdigen met ADHD/ASS met farmacotherapie en je neemt deel aan de teams van eetstoornissen, zowel vanuit het zorgprogramma eetstoornissen als vanuit het zorgprogramma IMH (Infant Mental Health). Naast het leveren van medische zorg treed je ook op als behandelcoördinator. Als behandelcoördinator ben je verantwoordelijk voor de samenwerking tussen de verschillende disciplines en ben je aanspreekpersoon en verantwoordelijke voor meerdere cliënten/cliëntsystemen. De werkzaamheden vinden plaats onder supervisie van o.a. een kinderarts. 
Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.  

Wie zoeken wij? 

Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts bij voorkeur aangevuld met relevante werkervaring binnen de kindergeneeskunde, de jeugdzorg en/of de jeugd ggz. Een BIG registratie is een vereiste.  

Je bent resultaatgericht ingesteld en beschikt over het vermogen effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling. Een flexibele taakopvatting is onmisbaar. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken. Naast zelfstandig werken ben je een echte teamspeler en draag je bij aan innovatie en ontwikkeling.  

Wat kan je van ons verwachten?  

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij  een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.  

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De  Mutsaersstichting heeft  een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.  

Meer informatie of direct solliciteren?  

Direct solliciteren? Stuur jouw sollicitatie naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl, onder vermelding van vacaturenummer 22-50.  Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Marjan Engels, HR Business Partner, (06-82845932). De reactie termijn voor deze vacature sluit op 31 augustus 2022.  

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.