Envida zoekt een

Basisarts

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Ouderengeneeskunde, een vak in ontwikkeling met een geweldige toekomst. Wil jij hier deel van uitmaken en heb je een sterke voorkeur voor de zorg aan ouderen en chronisch zieken? Wil je je ontwikkelen tot Specialist Ouderengeneeskunde of de opgedane ervaringen gebruiken om je voor te bereiden op een huisartsopleiding? Dan ben jij de basisarts die we zoeken.

De functie is voor 36 uur per week.

Waar kom je te werken?

Als basisarts kom je te werken binnen de dienst Behandeling en Begeleiding. De medische vakgroep bestaat uit 13 specialisten ouderengeneeskunde, drie basisartsen en twee aios. Tevens zijn er twee verpleegkundig specialisten en een verpleegkundig specialist i.o. werkzaam. Envida acht het van belang om een aandeel te leveren aan de basisopleiding geneeskunde en biedt diverse mogelijkheden tot stages in het kader van de medische basisopleiding of andere vervolgopleidingen.

Welke taken ga je doen?

 • Als afdelingsarts werk je op meerdere afdelingen onder supervisie van de Specialist Ouderengeneeskunde.
 • De dienst Behandeling en Begeleiding zet jou in ten behoeve van reguliere verpleeghuiszorg en de geriatrische revalidatiezorg. Samen met de collega’s geef je invulling aan het ouderengeneeskundig handelen.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding geneeskunde en bent BIG-geregistreerd.
 • Je hebt aantoonbare interesse in de ouderenzorg.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je bent bereid te participeren in de avond-, nacht- en weekenddiensten.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Betaling en arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT. De functie is ingeschaald in functiegroep 65. Jouw salaris ligt tussen €3.582,26 en €5.395,82 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Vergoeding van de BIG (her-)registratie.
 • We stimuleren dat je jezelf blijft ontwikkelen via opleidingen en trainingen. Bij Envida kun je doorgroeien. Wij bieden jou de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een interessante fietsregeling en het gratis lidmaatschap van Service van Envida. Dankzij dit lidmaatschap krijg je korting op allerlei diensten en producten.
 • Daarnaast heeft Envida een actieve ontspanningscommissie die tal van activiteiten voor de medewerkers organiseert;
 • Je krijgt van ons een jaarcontract, dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden overgaat in een vast dienstverband.

Solliciteren op deze functie?

Hebben we je interesse gewekt en wil je deze nieuwe uitdaging aangaan? Dan zien we jou sollicitatie graag tegenmoet. Je kunt solliciteren vóór 4 april 2020 door op de sollicitatiebutton te klikken.

Mocht je nog vragen hebben, dan mag je contact opnemen met het Recruitmentteam via: 043-6314008 of Werken@envida.nl
Het vacaturenummer van deze vacature is 20030.