Land van Horne zoekt een

Basisarts met affiniteit voor ouderen

Dienstverband

24 - 36 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Weert Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Mensen die de uitdagingen en vernieuwingen in de ouderenzorg aan willen gaan!

Basisarts: een interessante (parttime) functie waarbij een opleidingsplaats tot specialist ouderengeneeskunde tot de mogelijkheden behoort!

Als basisarts ben je verantwoordelijk voor de inhoud van het multidisciplinaire zorg- en behandelplan van de cliënten die aan jou worden toegewezen. Dit vereist dan ook dat je nauw samen kunt werken met huisartsen en specialisten, behandelaren, verpleegkundigen en verzorgenden. Je werkt stichtingsbreed. Je werkt onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde.

Wat wij vragen
Je bent een arts met affiniteit om te werken in de verpleeghuiszorg. Je staat open voor de ontwikkelingen en kansen die er in de ouderenzorg liggen. Bezit je daarnaast het vermogen om zowel zelfstandig als in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden efficiënt te werken en beschik je over goede communicatieve vaardigheden dan zouden wij het op prijs stellen als je solliciteert.

Wat wij je bieden
Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega's die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om in opleiding te komen tot specialist ouderengeneeskunde. Bij aanvang van het dienstverband krijg je vooralsnog een arbeidsovereenkomst aangeboden voor bepaalde tijd. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 65. Wij beschikken over aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met André Meulendijks (teamleider/1e geneeskundige) via telefoonnummer: 06 – 20 54 24 15 of e-mail: a.meulendijks@landvanhorne.nl