De Zorggroep zoekt een

Basisarts / AIOS ouderengeneeskunde regio Venlo, Venray of Roermond

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond Venray Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

 

De tijd nemen voor je cliënten en je eigen leerdoelen? Begeleiding van een ervaren supervisor waarbij er geen vast trainingsprogramma is, maar één op één maatwerk, afhankelijk van je eigen wensen en ambities? Grijp dan deze kans om je te ontwikkelen als arts!

Wat ga je doen?
Als basisarts maak je deel uit van het Expertise- en behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep. Belangrijke aandachtsgebieden binnen de organisatie zijn: dementie, chronische somatiek, geriatrische revalidatiezorg, hospicezorg en eerstelijns zorg. Daarnaast kent De Zorggroep ook een aantal specialistische zorgvormen, zoals de zorg voor jonge mensen met dementie en gerontopsychiatrie. Je kunt dus in de volle breedte kennis maken met de ouderenzorg!

Je draait je eigen afdeling(en) en bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van, en voert regie over de geïntegreerde zorg- en leefplannen van ongeveer 40 cliënten. Je werkt onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde en werkt samen in een multidisciplinair team. Je maakt deel uit van een klein team waarin verpleegkundig specialisten, basisartsen en Specialisten Ouderengeneeskunde elkaar gelijkwaardig behandelen. Er wordt geluisterd naar elkaar en je wordt gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen. Interesse om je te specialiseren in ouderengeneeskunde of in één van de specialistische zorgvormen? Dan kun je een keer meelopen met de vaste specialist ouderengeneeskunde en op die manier je horizon verbreden. Jouw collega's gunnen je die ontwikkeling, dat is toch mooi?

Hoe wij zorgen voor jou
(Basis)artsen krijgen binnen De Zorggroep de ruimte om zich verder te ontwikkelen. De organisatie is o.a. opleidingshuis voor co-assistenten, AIOS huisartsgeneeskunde en – ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en andere disciplines. Twijfel je nog over je specialisatie en behoort ouderengeneeskunde tot je opties? Bij De Zorggroep krijg je de kans om de diepte in te gaan onder toeziend oog van een supervisor die ervaren is in het opleiden en begeleiden van artsen. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt waar je terecht kunt en maakt daarnaast deel uit van een hecht team. Met jouw werk maak je impact; je bouwt een band op met cliënten en hun familie en kunt zorg op maat leveren, dat wordt gewaardeerd!

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 24 tot 36 uur per week en als (basis)arts word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 65 (max. €5.752,21 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur). Op dit moment hebben we ruimte voor een basisarts in de regio's Venlo, Venray en Roermond. Heb je affiniteit met (geronto)psychiatrie of wil je graag aan de slag op een dagbehandeling? Dan hebben we mooie kansen voor je om hier ervaring in op te doen in de regio Roermond!

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- bijscholings- en opleidingsmogelijkheden (bijvoorbeeld tot specialist ouderengeneeskunde)
- collectieve (zorg)verzekeringen
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
- ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
- vakantiegeld van 8%
- eindejaarsuitkering van 8,33%

Wie ben jij?
Of je nu net uit de schoolbanken komt, of al wat ervaring als (h)aios of anios hebt, je bent in ieder geval enthousiast! Je vindt het fijn om zélf te denken terwijl er nog niet veel wetenschappelijke houvast en protocollen zijn en waardeert de focus op kwaliteit van leven. Hierin ben je, waar nodig, creatief; in acute situaties sta je er en doe je dat wat het beste is voor de cliënt. Verder heb je een sterke persoonlijkheid en communiceer je op prettige wijze. Je krijgt energie van samenwerken in multidisciplinaire teams en de kleinschaligheid binnen de organisatie spreekt je aan.

Verder belangrijk:
- Je bent een gediplomeerd (basis)arts
- Je hebt affiniteit met ouderengeneeskunde en de motivatie om hier meer over te leren
- Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist

Contact & procedure-info
Geïnteresseerd of sta je open voor een oriënterend gesprek of meeloopdag? Dan leren we je graag kennen! Solliciteer direct via onze website of neem bij vragen contact op met onze recruiter, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl. Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk een terugkoppeling en bij wederzijdse interesse nemen we telefonisch contact met je op om jouw ervaring als (basis)arts en motivatie te bespreken. Ook zullen we je dan meenemen in de verdere procedure.

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.