Dichterbij zoekt een

Basisarts/ANIOS in Gennep

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Gennep Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij als Basisarts/ANIOS (Arts Niet in Opleiding tot Specialist) carrière maken binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking of ervaring op doen met deze doelgroep en zo jouw kennis verbreden? Dan is Dichterbij op zoek naar jou!

 

 

Wat ga je doen

Als basisarts/ANIOS bij Dichterbij geef je vorm aan alle aspecten van de medische zorg: je houdt consulten en legt visites af op de verschillende locaties binnen Dichterbij. Ook neem je deel aan multidisciplinaire overleggen en lever je een medische bijdrage voor zorgplannen.

 

Basisartsen draaien niet mee in de bereikbaarheidsdiensten.

 

 

Met wie ga je dat doen

De populatie cliënten is zeer divers; van mensen met een ernstige verstandelijke beperking en ernstige medische problematiek tot mensen met een lichte verstandelijke beperking en met name psychische/psychiatrische problematiek.

 

Er wordt nauw samengewerkt met AVG, huisarts en ondersteunende disciplines waarbij de AVG en huisarts de supervisie hebben. Je maakt deel uit van het artsenteam bestaande uit AVG’s, artsen in opleiding tot AVG, basisartsen en huisartsen. Vanuit de drie AVG praktijken binnen Dichterbij is er ondersteuning door doktersassistenten en praktijkverpleegkundigen VG. Dichterbij werkt multidisciplinair en is een dynamische organisatie waar zowel vakinhoudelijk als organisatorisch voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden.

 

 

Waar ga je dat doen

Dichterbij heeft meerdere regio’s waaronder de regio Gennep, Velp, Uden en Horst. In eerste instantie werk je vanuit de locatie in Gennep.

In Gennep ontvangen de meeste cliënten van Dichterbij hun huisartsenzorg via de AVG praktijk in Gennep. De AVG praktijk Gennep is gehuisvest in het Expertise- en Behandelcentrum 'De Boskant', midden in een bosrijke omgeving.

 

 

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via  https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

 

Dit ben jij

Dichterbij  is op zoek naar een enthousiaste basisarts/ANIOS (Arts Niet in Opleiding tot Specialist)

 • Je hebt de opleiding WO Geneeskunde afgerond en hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt prima samenwerken in multidisciplinair teamverband
 • Je beschikt over een goed inlevingsvermoegen en diagnostische vaardigheden
 • Bij interesse en wanneer contractverlenging mogelijk is, biedt Dichterbij de mogelijkheid om in de toekomst de opleiding tot AVG-arts te volgen
 • Je beschikt over een rijbewijs en auto

 

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Een jaarcontract voor 32 - 36 uur per week, minder uur is bespreekbaar
 • Zinvol en boeiend samenwerken met cliënten, verwanten en gemotiveerde en professionele collega’s
 • De voordelen van een grote organisatie én het werken in een klein, zelfstandig functionerend team
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken
 • Het salaris is conform CAO-Gehandicaptenzorg; de inschaling geschiedt in FWG 65, met minimaal € 3.624,- en maximaal € 5.476,- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime werkweek van 36 uur
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling conform genoemde cao
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris

 

Dichterbij heeft een erkenning voor de AVG opleiding, mocht je hiervoor interesse hebben dan is dit de plaats om ervaring op te doen.

Voor meer informatie over Dichterbij zie www.dichterbij.nl.

 

 

Interesse?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Suzanne Duffels via telefoonnummer 088-7540500. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl

 

Reageren kan via de website van Dichterbij, waar je via het sollicitatieformulier je cv en motivatiebrief kan uploaden. Je maakt daarmee ook een portaal aan, waarin je je sollicitatie kan volgen. Je vindt de vacature en het sollicitatieformulier via onderstaande link;

https://www.dichterbij.nl/werken-bij/basisarts-anios-in-gennep

Zien wij jouw sollicitatie tegemoet?