PSW zoekt een

Basisarts/ Arts Verstandelijk Gehandicapten

Dienstverband

12 - 16 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Basisarts/Arts Verstandelijk Gehandicapten

Je werkt met hart en ziel voor cliënten. Je streeft naar de hoogste kwaliteit van leven voor iedereen. Dat is jouw passie en dat geeft je energie. Klinkt bekend? Dan zijn we op zoek naar jou!

Werken bij PSW betekent werken in een organisatie die ernaar streeft mensen te verbinden en te laten groeien. Dit geldt voor cliënten, maar ook voor medewerkers. Bij PSW krijgen medewerkers de ruimte om naar eigen inzicht het verschil te maken voor de cliënten. PSW is op zoek naar een Basis Arts/Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) die de medische zaken van de cliënten behartigt. De omvang van de vacature bedraagt 12 à 16 uur per week.

Wat ga je doen?

Als Basisarts/AVG werk je in het team Zorgondersteuning, waarin diverse disciplines samenwerken. Je bent werkzaam voor cliënten woonachtig op onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Op deze locaties bieden wij specialistische zorg en begeleiding aan cliënten met een lichte tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Als Basisarts/AVG werk je aan de verbetering van de kwaliteit van leven voor cliënten door het stimuleren van gezondheid en vitaliteit. Je adviseert over specialistische medische zorg aan (licht) verstandelijk beperkte cliënten. Daarbij heb je vooral oog voor de preventieve kant en ben je het aanspreekpunt voor begeleiders. Je hebt ook een adviserende taak en ondersteunende rol naar eerstelijns en eventueel tweedelijns zorgaanbieders. Alle cliënten hebben voor de eerstelijnszorg een eigen huisarts. Je draagt de visie en de Taak van PSW actief uit en je geeft uitleg over de mogelijkheden van PSW. Je bent betrokken bij het opstellen van ondersteuningsplannen en bij beleidsmatige zaken, zoals Leven in Vrijheid (Wet zorg en dwang), medicatieveiligheid, infectiepreventie en scholing.

Wat bieden we?
  • Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg in FWG 70.
  • Goede werksfeer en fijne collega's.
  • Ruimte om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.
  • In eerste instantie vindt een aanstelling plaats voor één jaar. Na afloop van dit jaar wordt gestreefd naar verlenging van het dienstverband met uitzicht op een vast contract.
Wat verwachten we van jou?
  • Je bent een vakinhoudelijk specialist, een (bijna) geregistreerde AVG of hebt ervaring binnen dit vakgebied.
  • Je bent BIG-geregistreerd.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je werkt graag samen en draagt bij aan effectieve interdisciplinaire samenwerking en ketenzorg.
Informatie:

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met Marieke Puts (Manager Zorgondersteuning). Bereikbaar op 06 51393257 of per mail: m.puts@psw.nl. Je kunt reageren tot 5 april 2021.

Over PSW
PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.