Mondriaan zoekt een

Basisarts bij Ouderenpsychiatrie (ANIO)

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voel jij iets voor een maatschappelijk relevante baan, waarbij je je breder kunt oriënteren voor je aan je specialistische opleiding begint, of juist je kennis en kunde op het gebied van de ouderenpsychiatrie kunt verbreden voor je als huisarts aan de slag gaat? Mondriaan Ouderenzorg (Wijerode in Heerlen) zoekt een enthousiaste en meedenkende basisarts (ANIOS) voor 28-36 uur p.w. Mooie uitdaging voor jou? Kom kennismaken!

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Ook beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel en dit dragen wij ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen.

Als basisarts verricht je onderzoek, diagnostiek en behandeling bij een complexe maar boeiende patiëntengroep (zowel op somatisch als op psychisch gebied). De somatische diagnostiek en behandeling voer je zelfstandig uit, in nauwe samenwerking met het multidisciplinaire team. Specialisten ouderengeneeskunde, een klinisch geriater en psychiater zijn beschikbaar voor supervisie en consultatie. Klinisch kun je werkzaam zijn op een van de acute opname afdelingen of op een afdeling voor middellange of langdurige behandeling (gericht op resocialisatie of op behoud van functioneren met meer de nadruk op kwaliteit van leven).

Dit neem je mee
  • Academische opleiding tot basisarts, BIG-geregistreerd;
  • Je hebt affiniteit met de ouderenpsychiatrie en de psychogeriatrie;
  • Je hebt enthousiasme voor het werkveld en je vindt het leuk om je kennis op het gebied van de ouderenpsychiatrie te verbreden;
  • Je bent flexibel, creatief en oplettend;
  • Je houding is gericht op vanzelfsprekende samenwerking in een multidisciplinair teamverband. Na een gedegen inwerkperiode verwachten wij een grote mate van zelfstandigheid, waarbij er altijd ruimte is voor overleg met een ervaren specialist;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele, inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving, en de faciliteiten om ambities waar te maken en jezelf continu te ontwikkelen.

En verder:
  • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd (jaar);
  • Het salaris bedraagt minimaal € 3.538,-- en maximaal € 5.553,-- (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie geneeskundige 3). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
  • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op onze werkenbijmondriaan pagina.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie of om eens een dag mee te lopen kun je contact opnemen met Marianne Brans, RVE manager Kliniek of met Linda Laheij, manager Zorg Kliniek, bereikbaar via het nummer: 088-5066363.

Heb je interesse, stuur dan je reactie via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.