Mondriaan zoekt een

Basisarts bij PsyQ (ANIOS) - behandelprogramma Depressie

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor ons behandelprogramma Depressie (PsyQ in Heerlen) zijn we op zoek naar een enthousiaste en meedenkende basisarts (ANIOS) voor24 uur per week. Zie jij een uitdaging in complexe problematiek? Zet jij je graag in om bij te dragen aan de behandeling van stemmingsstoornissen? We maken graag kennis met je!

Past deze functie bij jou?
PsyQ is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan. Het zorgaanbod van PsyQ wordt landelijk (meer dan 30 vestigingen) aangeboden. Binnen Mondriaan bieden wij op de locaties Heerlen en Maastricht specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. Met het behandelprogramma Depressie onderscheiden en positioneren wij ons binnen de regio. Het is hoogwaardig van kwaliteit en heeft als fundament de multidisciplinaire richtlijn Depressie (Trimbos, 2013). We hechten veel waarde aan transparantie van beleid, openheid en betrokkenheid. Creatieve verbeterideeën worden gestimuleerd. In een prettig werkklimaat dragen onze medewerkers actief bij aan het verder operationaliseren en implementeren van onze missie en visie.

Als basisarts heb je veel affiniteit met de doelgroep. Je werkt nauw samen, je bent een belangrijke schakel binnen ons multidisciplinaire team.

Wat ga je doen?
  • Je werkzaamheden zijn onder andere het opstellen en het (mede) uitvoeren van het multidisciplinair behandelplan;
  • Deelname aan de 7 x 24-uurs beschikbaarheids-/ bereikbaarheidsdiensten van Mondriaan.
  • Het werken in verschillende behandelprogramma's is bespreekbaar.
Wat zeggen onze medewerkers?
Suzanne, GZ-psycholoog: "We krijgen als team best vaak te horen dat men denkt dat wij alleen maar met een zware doelgroep te maken hebben en ons werk weinig afwisselend is. Maar niets is minder waar, juist door alle onderliggende problematieken die we tegenkomen is ons werk heel afwisselend. Dat we te maken hebben met patiënten met depressieve klachten zegt natuurlijk niets over het plezier dat we met elkaar hebben. We zijn een jong team, hebben het gezellig met elkaar en gelukkig lachen we veel."

Dit neem je mee
  • Master Geneeskunde, BIG-registratie;
  • Je beschikt over mensenkennis en een uitstekend inlevingsvermogen;
  • Je hebt een creatieve attitude en flexibele inzetbaarheid ten aanzien van de aanpak van psychiatrische problematiek.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele, inspirerende, stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving, en de faciliteiten om ambities waar te maken en jezelf continu te ontwikkelen.

En verder:
  • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd (jaar) met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Het salaris bedraagt minimaal € 3.465,-- en maximaal € 5.439,-- (FWG 65 - CAO GGZ, geneeskundige 3). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
  • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op onze werkenbijmondriaan pagina.

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joey Bier, manager zorg, bereikbaar op het nummer: 06-43555995 en/of met Benjamin Richartz, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-13780673.

Heb je interesse, stuur dan je reactie via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.