Daelzicht zoekt een

Basisarts Gehandicaptenzorg Koningslust

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Koningslust Venlo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij als arts (basisarts / ANIOS) aan de slag in de gehandicaptenzorg? Loop jij warm voor de doelgroep cliënten met een verstandelijke beperking en raak jij enthousiast over het brede terrein binnen de geneeskunde waarmee je aan de slag mag?  Reageer dan op deze vacature en maak kennis met de eerlijkheid, de humor en de communicatie van deze bijzondere mensen!

Binnen onze organisatie hebben wij een vacature voor:

Basisarts Gehandicaptenzorg
36 uur p.w., Koningslust (Noord-Limburg)


Zo ziet jouw baan eruit

Als arts binnen Daelzicht ga je eerstelijns zorg verlenen aan onze cliënten, mensen met een verstandelijke beperking. Dit vraag van jou als arts dat je de communicatie afstemt op het sociaal-emotionele niveau van de cliënt en hier creatief mee om weet te gaan. Je gaat samenwerken in een professioneel team met enthousiaste collega’s en in een multidisciplinaire setting, bestaande uit onder meer gedragswetenschappers, paramedici en AVG. Verder wordt van jou als arts het volgende verwacht:

 • Je voert adequaat medische verrichtingen en behandelingen uit en controleert en evalueert tijdig.
 • Je levert duidelijke rapportages en je draagt bij aan de samenstelling en uitvoering van de doelen in het zorgplan van de cliënt.
 • Je voert diagnostiek en behandeling uit volgens professionele maatstaven.
 • Je participeert in ANW-diensten die geleverd worden in samenwerking met een andere zorgaanbieder.

De Behandeldienst

Bij Daelzicht zijn alle behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie breed behandelteam. Het behandelteam is een team in ontwikkeling en bestaat o.a. uit (GZ) - psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, vak therapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten. Dit ambitieuze team wil de zorg binnen Daelzicht naar een nog hoger niveau tillen en toonaangevend worden als het gaat om de behandeling en zorg voor mensen met een beperking in de regio.

Dit bieden wij

 • Afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring bieden wij een salaris conform inschaling FWG 65 of FWG 70 (conform CAO gehandicaptenzorg) tussen € 3.823,- en € 6.971,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een vervolgspecialisatie tot Arts Verstandelijk Gehandicapten behoort tot de mogelijkheden.
 • Een jaarcontract met de intentie tot een vast dienstverband op basis van 36 uur per week (minder in overleg).
 • Flexibele werktijden.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken en kundige collega’s om ruggenspraak mee te zoeken.

Herken jij jezelf hierin?

 • Jij beschikt over een afgeronde wo-opleiding Geneeskunde.
 • Jij bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.
 • Je vindt het leuk om interdisciplinair samen te werken en om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en te behandelen.
 • Enthousiast om aan de slag te gaan met onze doelgroep, mensen met een verstandelijke beperking.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature (V 07.27)? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij Sven Dekkers via 0611129439

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.