Daelzicht zoekt een

Basisarts Gehandicaptenzorg (specialisatie VG-Arts)

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heel Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Bij Daelzicht word je gezien! Wil jij als basisarts aan de slag voor een organisatie waar goede zorg voor de cliënt centraal staat en waar we geloven in talenten zowel van de cliënten als de medewerkers? Loop jij warm voor de gehandicaptenzorg en krijg jij graag alle ruimte om met jouw inbreng het verschil te maken? Wil jij graag de specialisatie tot arts verstandelijke gehandicapten (AVG) volgen? Lees dan verder!

Voor onze behandeldienst hebben wij de volgende vacature:

Basisarts Gehandicaptenzorg (opleidingsplek tot specialisatie Arts Verstandelijk Gehandicapten)
36 uur p.w. (deeltijd werken ook mogelijk), vast contract, Heel en Koningslust


Zo ziet jouw baan eruit

Als arts bij Daelzicht ondersteun je samen met collega (VG-)artsen, huisartsen en gedragsdeskundigen de zorg en het welzijn van onze cliënten. De (zorg-)vragen van cliënten zijn zeer divers. Je gaat aan de slag met een diverse groep cliënten, van jong tot oud en van laag tot hoog niveau, met complexe zorgvragen en uitdagingen in gedrag. Hierbij heb je niet alleen oog voor de medische aspecten, maar ook voor de mens zelf, en zijn/haar omgeving. Je gaat samenwerken in een professioneel team met enthousiaste collega’s en in een multidisciplinaire setting. Samen kijken jullie hoe de zorg het beste aansluit op de behoeften van de client, hierbij heb je oog voor innovatie. Binnen Daelzicht zijn de lijnen kort, hierdoor kun je  effectief schakelen als het gaat om de zorg voor onze cliënten.

Ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling

Als arts binnen Daelzicht krijg je niet alleen de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen het vakgebied, maar is er ook ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Met als kers op de taart de specialisatie tot Arts voor Verstandelijke Gehandicapten.

Wij verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij:

 • Medische zorg verleent aan mensen met een verstandelijke beperking en deze ook gedurende langere tijd volgt.
 • Graag samenwerkt met collega-artsen en verpleegkundigen.
 • Deelneemt aan (multidisciplinaire) expertiseteams gericht op o.a. MVG, EMB, LVB, Kind en Jeugd en/of ouderen.
 • Participeert in ANW-diensten die geleverd worden in samenwerking met een andere zorgaanbieder.

De behandeldienst 

Bij Daelzicht zijn alle behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie breed behandelteam. Het behandelteam is een team in ontwikkeling en bestaat o.a. uit (GZ) - psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, vak therapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten. Dit ambitieuze team wil de zorg binnen Daelzicht naar een nog hoger niveau tillen en toonaangevend worden als het gaat om de behandeling en zorg voor mensen met een beperking in de regio. Als arts binnen de behandeldienst zul je merken dat je terecht komt in een team wat al langer samenwerkt. Dit maakt dat je kunt rekenen op een goede en gestroomlijnde ondersteuning door o.a. verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en een team van doktersassistenten.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg (FWG 65, tussen de € 3.823,00 en € 5.772,00 bruto per maand op basis van 36 uur), inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.
 • Een vast contract op basis van 36 uur per week (deeltijd werken ook mogelijk).
 • Opleidingsmogelijkheid tot specialisatie VG-Arts.
 • Flexibele werktijden.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken en kundige collega’s om ruggenspraak mee te zoeken.
 • Wij denken graag mee wanneer er nog andere wensen zijn. Interesse in een bepaald onderwerp, hulp bij werkprivébalans, of eventuele arbeidsvoorwaarden die voor jou belangrijk zijn, laat het ons weten.

Herken jij jezelf hierin?

 • Jij beschikt over een afgeronde WO-opleiding Geneeskunde.
 • Jij bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.
 • Je hebt interesse in de gehandicaptenzorg, twijfel je nog? Geen probleem wij staan ook open voor oriëntaties.
 • Je vindt het leuk om interdisciplinair samen te werken en om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en te behandelen.
 • Je hebt oog voor de organisatorische aspecten van zorg en pakt hierin graag je rol.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je weten hoe het is om als arts bij Daelzicht te werken: Arts VG | Werken bij Daelzicht

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je sollicitatie te sturen naar sollicitatie@daelzicht.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Josianne van Gerven of Danielle Peet, (AVG) via 0475-577777. Vragen over de procedure? Neem contact op met Sven Dekkers (recruitment) via 0611129439.