Mondriaan zoekt een

Basisarts/Huisarts ANIOS

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Brunssum Hoensbroek Landgraaf Nuth Kerkrade Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Werken bij Mondriaan is nooit saai. Je vindt bij ons een uitdagende baan waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan heten wij je graag welkom. Voel jij iets voor een maatschappelijk relevante baan, waarbij je je breder kunt oriënteren voor je aan je specialistische opleiding begint, of juist je kennis en kunde op het gebied van de ouderenpsychiatrie kunt verbreden voor je als huisarts aan de slag gaat? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Kernfunctie: ANIOS of huisarts binnen de ouderenpsychiatrie ( Geneeskundige 3)
locatie Wijerode)
Opleiding:Academische opleiding tot basisarts (eventueel aangevuld met specialisatie tot huisarts)
Reageren zo spoedig mogelijk
Werving: Externe werving

Functieomschrijving

Past deze functie bij jou?
Als basisarts/ net afgestudeerd huisarts verricht je onderzoek, diagnostiek en behandeling bij een complexe maar boeiende patiëntengroep (zowel op somatisch als op psychisch gebied). De somatische diagnostiek en behandeling voer je zelfstandig uit, in nauwe samenwerking met het multidisciplinaire team. Specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen, een klinisch geriater en neuroloog zijn beschikbaar voor supervisie en consultatie. Klinisch kun je werkzaam zijn op een van de acute opname afdelingen of op een afdeling voor middellange of langdurige behandeling (gericht op resocialisatie of op behoud van functioneren met meer de nadruk op kwaliteit van leven).

Wij vragen

Jouw kwaliteiten
Wij zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde arts met affiniteit voor de ouderenpsychiatrie, de psychogeriatrie en enthousiasme voor het werkveld. Je vind het leuk om je kennis op het gebied van de ouderenpsychiatrie te verbreden. Je bent flexibel, creatief en oplettend. Je houding is gericht op vanzelfsprekende samenwerking in een multidisciplinair teamverband. Na een gedegen inwerkperiode verwachten wij een grote mate van zelfstandigheid, waarbij er altijd ruimte is voor overleg met een ervaren Specialist ouderengeneeskunde. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Dienstverband

Wij bieden medewerkers een stimulerende en dynamische werk- en leeromgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping.

Werktijden

In overleg, kan ook als waarneming.

Salaris

FWG 65 /70 CAO GGZ Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring (FWG 65; minimaal € 3.266,--en maximaal € 5.126,-- en FWG 70; minimaal € 3.965,--en maximaal € 6.188,-- bruto per maand bij voltijd dienstverband) en rechtspositie conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Aanvullende informatie

Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Ook beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel en dit dragen wij ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen.
Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie, of om eens een dagje mee te lopen kun je contact opnemen met Patrick Dobbelstein, Cecile Menheere, Monique Schellinx of Janine Collet (specialisten Ouderengeneeskunde) op het nummer 088-5066363.
 Meer informatie over Mondriaan: www.mondriaan.eu.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button
"direct solliciteren"

Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken voor een nadere kennismaking
 Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.
 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld