Koraal zoekt een

Basisarts / Huisarts - Koraal

Dienstverband

6 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
We zoeken tijdelijk extra capaciteit aan Basisartsen (6 -36 u/w) om reguliere medische zorg te verlenen aan onze cliënten. Ben jij basisarts, AVG arts of huisarts en wil jij werken met deze mooie doelgroep? Het is een mooie kans om ervaring op te doen! Zowel voor Limburg (Maastricht, Landgraaf en Heel) als voor Brabant (Boxtel en Oisterwijk).
Over de functie
Jij bent als Arts mede-verantwoordelijk voor de uitvoering van de medische zorgverlening binnen de verschillende Koraal Regio's, vanuit je eigen beroepsverantwoordelijkheid èn binnen het kader van de zorgvisie van Koraal. Je levert eerstelijnszorg aan onze cliënten, waaronder het houden van spreekuren en het afleggen van visites. Belangrijk hierbij is de multidisciplinaire samenwerking.
Verslaglegging in het kader van de individuele zorgplansystematiek en het geven van advies/voorlichting maakt deel uit van je werk, evenals scholing aan medewerkers. Je neemt deel aan het structureel collegiaal overleg en diverse andere overlegvormen en commissies.
Er is veelvuldig contact met collega artsen en de medisch assistenten, met afdelingsmedewerkers en met cliënten en hun wettelijk vertegenwoordigers en/of familieleden. Daarnaast is er regelmatig overleg met gedragswetenschappers en paramedici (o.a. fysiotherapie, logopedie, ergotherapie) en zijn er multidisciplinaire poli's met externe deskundigen als een psychiater, neuroloog, orthopeed en revalidatiearts.
Je bent mede verantwoordelijk voor het geneesmiddelenbeleid en geeft instructies aan andere medische specialisten. Dat houdt ook in dat je toezicht houdt op hygiëne, preventie, besmettelijke ziekten en EHBO.
Wat bieden wij?
 • Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende functie voor een periode van 3 maanden.
 • Je salaris en overige voorwaarden wordt geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • De functie van Basisarts is ingedeeld in FWG 65 (min €3.505 - max €5.296 bruto/maand).
Wat vragen wij van jou?
 • Een afgeronde opleiding tot Basisarts
 • Je hebt kennis van/ ervaring met het werken met onze doelgroep.
 • Je bent BIG geregistreerd. Ook als de BIG registratie verlopen is, zien we je reactie graag tegemoet!
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer.
 • Je bent flexibel en bereid tot het verrichten van bereikbaarheidsdiensten conform rooster (nacht/avond/weekend).

Daarnaast...
 • Communiceer je makkelijk en kun je goed samenwerken.
 • Heb je een duidelijke visie, weet je prioriteiten te stellen en durf je beslissingen te nemen.
 • Handel je resultaatgericht en ben je besluitvaardig.
Bevalt het je zo goed bij ons dat je langer wilt blijven èn ben je bereid om je bij te scholen tot AVG-arts? Dan is er ook een vaste functie in de regio Parkstad.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Annemiek Custers, Adviseur Arbeidsmarkt, 06 13210905.
Reageren

Spreekt deze uitdagende functie je aan? Wij ontvangen graag je CV en motivatie!