Sevagram zoekt een

Basisarts ouderengeneeskunde /A(N)IOS (32 – 36 uur per week)

Dienstverband

32 tot 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij als basisarts, beginnend huisarts, ouderenarts in spe of revalidatiearts graag ervaring op doen in de ouderenzorg? Dan is dit de springplank voor jou naar je volgende stap in je loopbaan!

Voor zowel de chronische zorg in haar zorgcentra als voor geriatrisch revalidatiecentrum Plataan zoekt Sevagram: 

Basisarts ouderengeneeskunde /A(N)IOS (32 – 36 uur per week)

Als A(N)IOS of beginnend huisarts krijg je de kans om ervaring op te doen in de ouderenzorg om je zo verder te ontwikkelen tot o.a. specialist ouderengeneeskunde. Je werkt in een multidisciplinair team samen met je collega’s en richt je, naast de medische behandeling voor cliënten, ook op de relatie met verwijzers, zoals ziekenhuis en huisartsen. Verder heb je interesse in het ontwikkelen van beleid en de implementatie hiervan.

In deze functie ben je op meerdere plekken inzetbaar, zoals geriatrische revalidatiezorg, psychogeriatrische-, somatische- en gerontopsychiatrische – eerstelijnszorg, waardoor jij brede ervaring opdoet.

Als A(N)IOS of beginnend huisarts kun jij jezelf in deze functie volop uitdagen en ontwikkelen in je vak.

Zo maak jij het verschil
Als A(N)IOS communiceer je op een prettige wijze en weet je collegae en zorgmedewerkers te enthousiasmeren. Je neemt deel aan het multidisciplinaire behandelteam, waarbij je deels zelfstandig en deels onder supervisie van de Specialist Ouderengeneeskunde functioneert. Jij daagt jezelf graag uit, bent enthousiast, zelfstandig, ambitieus en stelt je kritisch op, ook ten opzichte van je eigen functioneren.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

 • Je bent BIG-geregistreerd basisarts of beginnend huisarts;
 • Het draaien van bereikbaarheidsdiensten is voor jou geen bezwaar (de standaard werktijden zijn op doordeweekse dagen van 8.30 tot 17.00 uur);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Je kent en hanteert daarnaast de wet- en regelgeving met betrekking tot de gezondheidszorg en protocollen;
 • Kun je tenslotte de verplichte VOG overleggen? Lees dan snel ons aanbod!

Met wie kom jij te werken?
Als ANIOS ben je onderdeel van de vakgroep medische dienst. Deze bestaat uit totaal 24 collega’s, waaronder acht ANIOS en twee AIOS collega’s. Laagdrempelig, bereid zijn elkaar te helpen, kennis delen, vakinhoudelijk en maatschappelijk handelen, professionaliteit, kwaliteit en van elkaar leren. Daarnaast participeren wij in de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist, huisarts en begeleiden wij coassistenten.

Zo maken wij het verschil!

 • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde;
 • Intensieve begeleiding, wekelijks, door een specialist ouderengeneeskunde als supervisor. Daarnaast is de specialist ouderengeneeskunde dagelijks laagdrempelig consulteerbaar;
 • Na de inwerkperiode participeer je in de bereikbare dienst in de voorwacht met een specialist ouderengeneeskunde in de achterwacht;
 • Voor BIG-geregistreerd basisartsen geldt een dienstverband van 32 – 36 uur per week;
 • Salaris conform FWG 65, cao VVT;
 • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op! 
Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie of thee klaar.

Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staat Noraly Groenveld, Verpleegkundig specialist & vakgroepvoorzitter medische dienst, je graag te woord.

Tot snel!