Annadal kliniek zoekt een

Basisarts voor spoed interventie team

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Overige

Dit ga je doen:

Als basisarts bij de Annadal Kliniek vorm je samen met een gespecialiseerd verpleegkundige het Spoed Interventie Team in de avond- en nachturen. Tijdens de achterwachtdiensten op maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 08:00 uur ben je ter plaatse in onze kliniek en ben je het eerste aanspreekpunt voor de verpleegkundige. Aangezien het relatief rustig is in de avonduren is er alle gelegenheid om te studeren en natuurlijk om ’s nachts te slapen. Het SIT-team komt in actie bij plotselinge verandering/achteruitgang van ademhaling, polsfrequentie, temperatuur, bloeddruk en of bewustzijn. Er is altijd een medisch specialist telefonisch bereikbaar voor overleg. 

Je bent:

 • Afgestudeerd als (basis)arts;
 • Gemotiveerd; en
 • Beschikt over een geldige BIG-registratie en een ALS-certificaat.                                                            Deze baan is goed te combineren met een vaste baan. Vanwege de opzet ervan kun jij met regelmaat losse diensten invullen. Wij geven:
 • Je een baan in een dynamische en patiëntvriendelijke omgeving. Verder zijn we actief in verdergaande vernieuwingen die aansluiten bij de “zorg van de toekomst” Iedere  Annadal-medewerker draagt hier zijn steentje in bij en kan zich daarbij dan ook zelf ontwikkelen.
   
  Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform
  Cao ZKN FG 65(Zelfstandige Klinieken Nederland).  
   
  Heb je interesse?
  Mail je motivatiebrief en een CV naar sollicitaties@annadal-kliniek.nl waarin je aan geeft interesse in de positie te hebben. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantalle Custers-Jongen via telefoonnummer 043 – 347 99 44. Indien ook wij ervan overtuigd zijn dat jij de juiste toekomstige collega bent plannen we een afspraak met je in zodat we persoonlijk kennis kunnen maken.