MET ggz zoekt een

Basispsycholoog, basis-ggz MET focus

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Geleen Roermond Heythuysen Echt Weert

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben jij die (startende) basispsycholoog met affiniteit en ervaring voor de kortdurende basis-ggz?

MET focus biedt korte(re) monodisciplinaire behandelingen voor mensen van 18-65 jaar met lichte en matige psychische problemen en is vindbaar door heel Limburg.

Uniek aan het werken bij ons zorgcluster MET focus is dat je zelf de uitdaging mag aangaan om samen met de cliënt de best aansluitende behandeling in te zetten; je gaat vrijwel direct met de cliënt aan de slag. De teams werken vraag- en resultaatgericht. Onze doelgroep is afwisselend en de problemen waar onze cliënten mee kampen zijn meestal niet enkelvoudig, je bent dus een specialist in generalistisch werken.

Het cluster MET focus werkt volgens het principe ‘positieve gezondheid’, waarbij de regie bij de cliënt ligt en we uitgaan van zijn krachten en diverse mogelijkheden. De teams kennen veel diversiteit en hebben een groot gevoel van binding tussen de collega’s. Je werkt vrij solistisch, echter staat er altijd een team voor je klaar. Wij zorgen goed voor onze cliënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar!

Kom jij ons zorgcluster MET focus in Midden-Limburg versterken?

MET elkaar
Het zorgcluster MET focus bestaat uit twee monodisciplinaire en dynamische teams (in Midden- en Zuid-Limburg) die hulp bieden aan volwassenen met uiteenlopende veelal voorkomende psychische problemen zoals depressie, angsten, trauma’s, identiteitsstoornis, psychosomatische stoornis en burn-out. We werken vanuit meerdere locaties samen en zoeken de verbinding graat met elkaar op. We bieden individuele- en groepsbehandelingen en stemmen ons behandelaanbod af op onze cliënt, waarin we de keuze hebben voor bijvoorbeeld; face to face contacten, online of beiden (blended behandeling).

MET vakmanschap
Als basispsycholoog is het jouw missie om cliënten te helpen hun psychische klachten te overwinnen. Met jouw vakkennis, ervaring en inlevingsvermogen lever je een belangrijke bijdrage aan het stellen van de juiste diagnoses en zorg je voor een passende, effectieve behandeling. Van intake, tot behandeling, krijg je bij MET ggz de ruimte en vrijheid om naar eigen inzicht te handelen. Natuurlijk altijd samen met en onder verantwoordelijkheid van een regiebehandelaar. Behalve over de inhoud van je vak denk je ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen vernieuwen en verbeteren.
 • Je houdt intakegesprekken volgens protocol en onder verantwoordelijkheid van een regie behandelaar;
 • Je voert zelfstandig (individuele) diagnostisch onderzoek uit bij onze cliënten;
 • Je levert een bijdrage aan het opstellen van het behandelplan;
 • Je voert het vastgestelde behandelplan uit via individuele en/of groepsgerichte behandelonderdelen;
 • Je overlegt met de regie behandelaar over de voortgang en het verloop van de behandeling;
 • Je ontvangt werkbegeleiding, intervisie en/of supervisie aansluitend bij jouw wensen, kennis en je ervaring;

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Op termijn kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld GZ-psycholoog;
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans;
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500,- per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800,- per 3 jaar);
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600,- per jaar);
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO-ggz FWG 55 of FWG 60 afhankelijk van ervaring;

MET jou

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET Behandeling is een onderdeel van MET ggz waar diverse zorgclusters onder vallen: Volwassenenzorg, FACT, IHT, Ouderen, Kind & Jeugd en MET Focus.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature, wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of de praktijk ervaren?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372

Contact functie inhoudelijk:

Sasja Spiertz, Teamleider Bedrijfsvoering, sspiertz@metggz.nl, 06-15465444.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.