Mondriaan zoekt een

Basispsycholoog bij Verslavingszorg

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 32-36 uur per week
Soort dienstverband: Bepaalde tijd met de intentie tot omzetten naar onbepaalde tijd
Kernfunctie: Gedragswetenschapper 3
Standplaats: Heerlen en/of Sittard
Opleiding: Academische opleiding tot psycholoog
Salaris: FWG 60 - CAO GGZ (min. € 2.963,-- en max. € 4.620,--)
Reageren voor: 31-03-2021
Werving: In- en externe werving

Werken bij Mondriaan Verslavingszorg (sector Selectieve Zorg) betekent werken binnen een dynamische verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de diversiteit van de problematiek en behandeling, hulp- en dienstverlening, is Mondriaan Verslavingszorg een veelzijdige werkgever. Wij bieden hulp en advies aan mensen die verslaafd zijn aan alcohol, drugs, medicijnen en/of gokken, waarbij er meestal sprake is van co-morbide problematiek. We zoeken daarbij naar de best passende behandeling of begeleiding voor iedere patiënt. Dat kan ambulante, klinische en/of deeltijdbehandeling zijn, zowel individueel als groepsbehandeling.

Past deze functie bij jou?
Als basispsycholoog verricht je intakes, psychodiagnostisch onderzoek, indicatiestelling en behandeling onder de begeleiding en verantwoordelijkheid van een BIG-geregistreerde gezondheidszorgpsycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut of psychiater. Deze processen leg je nauwkeurig vast in het patiëntendossier. Je legt en/of onderhoudt indien nodig contact met verwijzende instanties of andere zorgaanbieders. Wij vinden het belangrijk dat onze psychologen de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en hebben binnen onze organisatie diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

Jouw kwaliteiten
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, deskundige basispsycholoog die grote affiniteit heeft met onze doelgroep, zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid neemt. Jij hecht waarde aan het uitgangspunt van eigen regie en zelfregulering, zowel voor teams als patiënten. Je hebt (enige) ervaring met:
  • Psychodiagnostisch onderzoek (persoonlijkheid, intelligentie, neuro-cognitief en/of ontwikkelingsproblematiek);
  • Intakes, individuele behandeling, casemanagement en begeleiding van patiënten. Ervaring met cognitieve gedragstherapie, motiverende gespreksvoering en/of groepsbehandeling is een plus, maar geen vereiste;
  • Het omgaan met mensen met meervoudige complexe problematiek.
Daarnaast beschik je over:
  • Een helikopterview bij de aanpak van multidisciplinaire problematiek en ben je in staat om aan te sluiten bij de fase van het behandelproces waarin de patiënt zich bevindt;
  • Goede (zelf-)reflectieve vermogens en wil je graag verder groeien in je eigen professionele ontwikkeling;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan
Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ramona Vinke, GZ-psycholoog, bereikbaar op het nummer: 06-51420899. Voor overige vragen kun je contact opnemen met Kitty Vaessen, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-23222694.

Heb je interesse, reageer dan via de sollicitatiebutton.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.