MET ggz zoekt een

Basispsycholoog Digitale Poli

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Geloof jij ook in betere, persoonlijkere GGZ? En wil je als psycholoog meer flexibiliteit in je uren, zelf bepalen waar en wanneer je werkt en meewerken aan de toekomst van de GGZ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

PsyQ 
biedt specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen én is  ambitieus als het gaat om innovatieve behandelmethoden. PsyQ heeft meer dan 30 vestigingen verspreid over heel Nederland. Meer informatie vind je hierInfolink PsyQ

Wat je gaat doen
Als psycholoog ben je onderdeel van een online behandelteam van PsyQ MET ggz in de regio Limburg, waarbij intensief wordt samengewerkt met het online behandelteam van PsyQ Mondriaan. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het zorgdragen van intakes, diagnostiek, het opstellen van behandelplannen en het geven van individuele behandelingen. In de vorm van werkbegeleiding word je begeleid door een van onze regiebehandelaren.

Binnen onze Digitale Poli’s werken we met het NiceDay zorgconcept. Ons concept maakt optimaal gebruik van technische mogelijkheden en biedt zorg wanneer dit het meeste effect heeft! Een behandeling berust volledig op evidence based interventies, de innovatie zit ‘m in de uitvoering! Zo werken we volledig online, zijn we dichterbij de cliënt voor, tijdens of na een exposure oefening, hebben wij ruimte in onze agenda om iedere dag even mee te kijken met cliënten en maken we gebruik van data, zoals stemmings registraties, stappentellers maar ook dagboekfragmenten. Deze data is direct terug te zien in het dashboard van de behandelaar en biedt handvatten om in te zetten tijdens een behandeling.

Wie jij bent

  • Je hebt een flexibele, open en bevlogen houding
  • Je hebt liefde voor innovatie
  • Je hebt affiniteit met technologie
  • Je hebt een zelfstandige en gestructureerde werkhouding waarbij jij meehelpt om beleid  processen te optimaliseren
  • Je hebt creativiteit om mee te denken in de vertaling van bestaande protocollen naar digitale behandelingen middels onze mobiele applicatie
  • Je geloof in de potentie van techniek om een verandering in de zorg te bereiken
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor en zelfreflectie waarbij je goed feedback kan geven en ontvangen

Wat wij jou bieden
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Thuiswerken en op flexibele tijden werken behoort tot de standaard voorwaarden van het online behandelteam. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatie tegemoet!  Solliciteer via onderstaande button.

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jolina Heijmans, e: jheijmans@metggz.nl / t: 06-50885438.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.