Dichterbij zoekt een

Basispsycholoog F-RIBW De Schakel STEVIG, Oostrum (bij Venray)

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Oostrum

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Basispsycholoog F-RIBW De Schakel STEVIG, Oostrum (bij Venray)

 

Ben jij de basispsycholoog die complexe problematiek op maat kan behandelen? STEVIG zoekt een basispsycholoog voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd voor het Forensisch RIBW. Het Forensisch RIBW de Schakel is een samenwerkingsverband tussen De Rooyse Wissel en STEVIG (SGLVG Behandelcentrum in Oostrum).

 

 

Wat ga je doen

STEVIG zoekt een basispsycholoog. Het Forensisch RIBW de Schakel is een samenwerkingsverband tussen De Rooyse Wissel en het STEVIG (SGLVG behandelcentrum in Oostrum). Je gaat onder eindverantwoordelijkheid van een GZ-psycholoog zelfstandig taken uitvoeren gericht op de coördinatie/regie voering van behandeltrajecten van cliënten verblijvend op de Schakel.

 

Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en een sterke gedrags- en/of psychiatrische stoornis. Zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij. We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. Enkele taken waar je aan moet denken:

 

*        Uitzetten van behandellijnen en voorzitten van behandelplan besprekingen

*        Schrijven van behandelplannen, ontslagbrieven en andere inhoudelijke rapportage

*        Ondersteunende gesprekken met cliënten

*        Inhoudelijke aansturing team, deskundigheidsbevordering team

*        Overleg met ketenpartners zoals reclassering en casemanagers

*        Risicotaxatie, risico-inschatting en risicomanagement vormgeven samen met het multidisciplinair team.

*        Er is laag frequent de mogelijkheid om individuele behandelingen of gesprekken rondom delict-analyse te doen.

 

Voor een optimale behandeling van onze cliënten benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken: medisch, psychologisch en sociologisch. Dit doen we met een multidisciplinair team: de cliënt zelf, de behandelaar(s), andere betrokken professionals en de directe omgeving. We richten ons op het versterken van de onderlinge samenhang. Daarnaast proberen we een omgeving te creëren die in balans is.

 

Met wie ga je dat doen

We zijn één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra en willen top-GGZ worden. STEVIG is ambitieus, dynamisch en altijd in ontwikkeling. Wij bieden maatwerk op het snijvlak van de geestelijke gezondheidszorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en forensische zorg. We werken in de regio Noord-Brabant, Limburg en het Rijk van Nijmegen. Ons werk is een combinatie van onderzoek, diagnostiek en behandelingen.

We werken nauw samen met en betrekken expertise van de geestelijke gezondheidszorg, verstandelijke gehandicaptenzorg, jeugdzorg, verslavingszorg en Justitie. Het Forensisch RIBW is en samenwerkingsverband tussen STEVIG en de Rooyse Wissel.

 

 

Waar ga je dat doen

STEVIG zoekt een basispsycholoog F-RIBW voor locatie De Schakel in Oostrum.

 

 

Zo werken wij

STEVIG is onderdeel van Dichterbij. Dichterbij ondersteunt zo’n 5.000 mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en verwanten. We streven naar een ongedeelde samenleving, naar een samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien. Zelfstandigheid en de specifieke mogelijkheden van de cliënt vormen het vertrekpunt, professioneel, samen, open en betrokken zijn onze kernwaarden. Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen we bij onze medewerkers. Wij vragen hun om te ondernemen, om initiatief te nemen en zichzelf te ontwikkelen.

Daarvoor krijg je de ruimte. Spreekt dit je aan, dan heb jij het Dichterbij-hart en zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

 

Dit ben jij

* Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie of orthopedagogiek en beschikt over de meest actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van de psychologie of de orthopedagogiek;

* Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren volgens de gebruikelijke professionele standaarden van de beroepsgroep;

* Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg;

* Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met zijn of haar specifieke hulpvragen;

* Je hebt ervaring met dan wel interesse voor innovatie van het behandelaanbod, het mee ontwikkelen van behandelmodules en het borgen hiervan in het reguliere behandelaanbod

* Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel, kunt relativeren, toont initiatief en hebt een betrokken en open persoonlijkheid.

* Je bent sterk in de multidisciplinaire samenwerking

 

 

Dit krijg je ervoor terug

* Zinvol en boeiend werk met cliënten, verwanten en gemotiveerde en professionele collega’s, alsmede de relevante externe instanties;

* Werken binnen een brede, ontwikkelingsgerichte vakgroep met ongeveer 40 collega’s waaronder een klinisch (neuro)psychologen, GZ-psychologen, basispsychologen, PioG’s en Gio’S.

* De voordelen van een grote organisatie én het werken in een zelfstandig functionerend team;

* Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken;.

* Een salaris van minimaal  € 3.289,00 en maximaal € 4.799,00  conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 60 op basis van een 36-urige werkweek;

* Wij bieden jou een vaste aanstelling voor 24 uur

* Medewerkers die al een contract voor onbepaalde tijd hebben binnen Dichterbij, kunnen voor bepaalde tijd worden aangesteld binnen of naast het bestaande contract.

 

 

Interesse

Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Sanne Zewald, GZ-psycholoog de Schakel, op nummer 06-30185059.

Voor vragen over deze procedure kun je bellen met het Wervingsbureau op telefoonnummer 088-7540060.

Solliciteren naar deze leuke job kan via de website van STEVIG, waar je het sollicitatie invult via onderstaande link. Je maakt daarmee meteen een portaal aan, waarin je je sollicitatie kan volgen;

https://www.stevig.nl/werken-bij/basispsycholoog-f-ribw-de-schakel-stevig-oostrum