Dichterbij zoekt een

Basispsycholoog klinische afdeling Oostrum

Dienstverband

8-32

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Oostrum

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Als basispsycholoog ben jij de kern van ons team, waar expertise en toewijding samenkomen om het verschil te maken. Zie jij het ook?

Dit ga je doen
Als basispsycholoog in de klinische stroom op het terrein van STEVIG in Oostrum werk je in multidisciplinaire teams, die onder andere bestaan uit een klinisch psycholoog, GZ- en basispsychologen, een psychiater, arts verstandelijk gehandicapten, verpleegkundigen, vaktherapeuten en sociotherapeuten.

Je zult werkzaam zijn op een van de klinische afdelingen waarbinnen patiënten op basis van vrijwillige basis of vanuit een maatregel worden opgenomen voor diagnostiek en behandeling. De werkzaamheden betreffen onder andere het doen van (neuro)psychologische onderzoeken van patiënten, als ook het uitzetten, monitoren en uitvoeren van behandeling van patiënten. Dit alles in samenwerking met en onder supervisie van jouw GZ-psycholoog. Daarin ben je de schakel tussen de klinische afdeling, interne collega’s en externe partners.

Hier ga je werken
Op onze behandellocaties in Oostrum en Venray, heten we jou, een ambitieuze ervaren en gedreven basispsycholoog, van harte welkom!

Met wie werk je
Je werkt multidisciplinair met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met de behandelaren en extern betrokken hulpverleners over wat de cliënt nodig heeft en welke behandelingen ingezet gaan worden.

Wij bieden jou

 • Salaris minimaal € 3.768,- en maximaal € 5.477,- bruto per maand in FWG 60 volgens cao gehandicaptenzorg (salaris per juni 2024);
 • Direct een vast contract, voor 8 - 32 uur per week;
 • 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, een uitstekende reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Jaarlijks vele fiscale voordelen zoals verlofuren (ver-) kopen en FiscFree®
 • Een flexibel rooster en eventueel onregelmatigheidstoeslag
 • Volop mogelijkheden te groeien in je vakgebied en je talenten verder te ontwikkelen

Dit ben jij

 • Je beschikt over een relevante afgeronde academische opleiding psychologie of orthopedagogiek;
 • Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren;
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met zijn of haar specifieke hulpvragen;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bepaalt in overleg met je collega’s je werktijden;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van de basisaantekening psychodiagnostiek;
 • Ervaring met onze doelgroep is een pré.

Zie jij het ook?
Het werken met onze doelgroep vereist bijzondere eigenschappen, kennis en ervaring van onze medewerkers. Wij geven onze collega’s de ruimte om naar eigen inzicht te handelen en ondersteunen hen bij hun verdere ontwikkeling.

Onze medewerker is sensitief. Voelt de situatie haarfijn aan, signaleert minieme veranderingen, in geluid, in beeld, in mensen. Weet wat er kan gebeuren en neemt daar een voorschot op, creëert zo tijd en rust. En soms, soms hoef je het even niet te weten. Maar je handelt met empathie voor mens en omgeving.

Meer weten of solliciteren?
Heb je inhoudelijk vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rob van den Broek, manager STEVIG, 06-21333211 of Lieke Koopmans, manager STEVIG, 06-21681669.

Jouw cv en brief zien we graag tegemoet via onze website;https://werkenbijstevig.nl/vacatures/basispsycholoog-klinisch-1037982/

Heb je vragen over de procedure, bel of mail dan met het Wervingsbureau van STEVIG via 088-7540060 of wervingsbureau@stevig.nl.