Adelante zoekt een

Basispsycholoog - Valkenburg

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Hoensbroek Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Ziekenhuizen, Overige

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Basispsycholoog Kind & Jeugd
24 uur per week

Doorstroom naar onze PIOG plek (start sept’ 23) bestaat tot de mogelijkheden
Of inhuur op ZZP basis

 

Wat ga je doen?
Binnen Adelante Kind en jeugd in Valkenburg voer je onder verantwoordelijkheid van een van de GZ-psychologen intake gesprekken en verricht je psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen en jongeren in de leeftijd van 0-18 jaar met lichamelijke of meervoudige beperking en hun systeem. Je interpreteert de onderzoeksresultaten en verzorgt de verslaglegging hiervan.  Je stelt behandeldoelen op voor jouw vakgebied in  overleg met ouders en het interdisciplinair behandelteam, Je begeleidt en behandelt kinderen en jongeren en/of hun ouders individueel of in groepsverband. Je voert bijbehorende administratieve werkzaamheden uit waaronder rapportage in het elektronisch patiëntendossier. Je onderhoudt contacten met de revalidatiearts, de overige leden van het behandelteam rondom het kind/de jongere, het onderwijzend personeel en met de collega’s in de vakgroep psychologie. Je onderhoudt contacten met de ouders van de kinderen/jongeren, met verwijzers en met andere instellingen. Waar nodig verwijs je het kind door naar andere zorginstanties.

 
Eventuele doorstroom naar opleiding tot GZ Psycholoog
Na afloop van de tijdelijke inzet als basispsycholoog bestaat, bij geschiktheid, de mogelijkheid door te groeien naar een opleidingstraject voor GZ psycholoog in opleiding (PIOG plek). Met de start van het nieuwe schooljaar 2023/2024 komt er een gecombineerde PIOG plek met Mondriaan beschikbaar, waarop volgens de gebruikelijke procedure gesolliciteerd kan worden.

 

Wie zoeken wij?
Je bent een universitair opgeleide psycholoog met de aantekening testdiagnostiek. Je bent in staat om zelfstandig psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen uit te voeren en te interpreteren.  Je hebt kennis van de algehele ontwikkeling en ontwikkelingsstoornissen. Je hebt ervaring met en kennis van behandelmethodieken bij kinderen en jongeren. Je beschikt over creativiteit om de behandelmethodieken waar nodig aan te passen aan de beperking van het kind. Daarnaast ben je in staat om een constructieve bijdrage te leveren aan de samenwerking binnen de interdisciplinaire teams waarin je werkt en de vakgroep. De vakgroep bestaat in de basis uit 7 GZ-psychologen, 1 stagiaire psychologie, 1 PIOG en 1 psychodiagnostisch medewerkster. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een ondernemende, inspirerende en leergierige houding.

               

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant en focus op revaliderend werken!
-       Tijdelijk dienstverband tot 15-7-2023. 
-       Een salaris van minimaal € 3.389, - en maximaal € 4.964, - bruto per maand (FWG 60), op basis van jouw ervaring en kennis, bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       8,33% vakantiegeld, volgens CAO Ziekenhuizen
-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
-       Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
-       Gratis parkeren op locatie.
-       Voordelig sporten via BenVitaal.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de website van Adelante.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Marjan Dewitte, Clustermanager Kinderrevalidatie, via 045 528 2804 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via 045 528 27 34 of WhatsApp 06-17608869.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.