Daelzicht zoekt een

Belangstellingsregistratie BBL-traject 2022 bij Daelzicht

Dienstverband

28 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Swolgen Beek Amstenrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Belangstellingsregistratie BBL-traject 2022 bij Daelzicht

Zou jij je graag laten opleiden tot een zorgfunctie in de gehandicaptenzorg binnen Daelzicht?

Overweeg dan om werken en leren te combineren via een BBL-traject. Hiermee behaal je binnen een aantal jaren het diploma en je doet betaalde werkervaring op. Hierna kun je je loopbaan starten binnen onze mooie organisatie!

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

In het eerste kwartaal van 2022 gaan wij van start met de werving van BBL-leerlingen voor het schooljaar 2022-2023. Wil jij op de hoogte gehouden worden van deze vacature? Je kunt hiervoor je gegevens hieronder invullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor meer informatie kun je terecht bij onze recruiter Sven Dekkers via 0611129439.

LET OP: dit is geen volledige sollicitatie, maar een belangstellingsregistratie om op de hoogte gesteld te kunnen worden zodra de BBL-vacature daadwerkelijk opengesteld wordt.