Maastro zoekt een

BBL FLEX+ opleidingsplek doktersassistent

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Universitair Medische Centra, Ziekenhuizen, Overige

Opgeleid worden tot doktersassistent én de intentie tot een vaste aanstelling na je afstuderen? Dit is je kans! Maastro biedt aan:


BBL FLEX+ opleidingsplek doktersassistent

 (startdatum opleiding: september 2024)

Wil je graag leren én werken in de gezondheidszorg?

Vanaf september 2024 hebben we een BBL leer-werkplek vacant voor doktersassistenten, in samenwerking met het VISTA-college. Het praktijkgedeelte van de opleiding wordt door Maastro verzorgd, het theoretische gedeelte door het Vista College.

Je ontvang een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week, waarvan je 24 uur per week (lerend) aan het werk bent bij Maastro en 8 uur per week het theoretisch gedeelte bij het Vista College volgt. De opleiding duurt 1,5 tot 2 jaar. Met de BBL FLEX+ opleiding start je een individueel opleidingsprogramma, waarbij je wordt opgeleid tot doktersassistent en na je opleiding bij Maastro aan de slag kunt als gediplomeerd (Mbo-4) doktersassistent. Tijdens de opleiding doe je meteen al ervaring op in de dagelijkse praktijk op onze hoofdlocatie in Maastricht en onze dependance in Venlo. Je voert als leerling zelf regie en je bent verantwoordelijk voor je eigen studievoortgang en planning. Natuurlijk begeleiden de studiecoaches van het VISTA-college en de werkbegeleiders van Maastro je hierin.

Wat leer je op de opleiding? Je krijgt les in de vakken Medisch Technisch Handelen, Triage, Nederlands, Engels en rekenen. De theorie van de vakken anatomie, fysiologie, pathologie, medische terminologie en geneesmiddelenkennis maak je je eigen door middel van zelfstudie. Meer informatie over de opleiding: https://vistacollege.nl/bedrijfsopleiding/doktersassistent

Wat houdt een baan als doktersassistente bij Maastro in? Als doktersassistent (in opleiding) speel je een grote rol in de voorlichting van onze patiënten over de behandeling. Je doet intakegesprekken met patiënten, staat patiënten te woord op onze polikliniek, voert enkele medisch-technische handelingen bij de patiënt uit (zoals uro-flow onderzoeken, wondzorg en het afnemen van cognitieve testen) en doet administratieve taken en baliewerkzaamheden.

Wie zoeken we? 
Allereerst heb je minimaal een VMBO-T of MAVO-diploma en ben je minimaal 21 jaar. Je bent een zelfstandige en gemotiveerde teamplayer en we kunnen rekenen op jouw verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Je bent sociaal en staat stevig in je schoenen.

Daarnaast ben je flexibel, een aanpakker en hou je van een dynamische omgeving. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Natuurlijk is er veel begeleiding tijdens de opleiding, maar het is ook belangrijk dat je zelf je weg kunt vinden en je leerpad vormgeeft.

Wat bieden we jou? Wij nemen de studiekosten, zoals collegegeld en kosten van boeken, volledig voor onze rekening. Tijdens de opleiding ontvang je leerlingsalaris conform de CAO Ziekenhuizen. Na de opleiding heb je een Mbo-4 diploma doktersassistent op zak en hebben we de intentie om je een uitdagende baan met een vaste arbeidsovereenkomst bij Maastro aan te bieden als doktersassistent.

Meer weten over de opleiding? Neem dan gerust contact op met Max Wellens, Manager Zorg, via ons centrale telefoonnummer +31 (0)88-4455600.

Solliciteren? Je motivatiebrief en CV kun je voor 8 juli 2024 uploaden via onze website www.maastro.nl (tab jobs & academy). Een meeloopmoment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.  

Over Maastro: Spreekt werken in een dynamische en innovatieve organisatie jou aan? Het internationaal geprezen state-of-the-art radiotherapie-instituut Maastro in Maastricht levert kankerzorg in de regio Limburg, met als doel patiënten te genezen en bijwerkingen van de geleverde behandelingen te voorkomen. Met zo'n 370 medewerkers dragen wij hieraan bij; niet alleen in de patiëntenzorg, maar ook in onderzoek en bedrijfsvoering. Sinds begin 2019 behandelen we patiënten met protonentherapie en in datzelfde jaar werden we door het ministerie van VWS erkend als Top Klinisch Instituut, op basis van onze nationale en internationale positie als toonaangevend instituut in de zorg dat onderzoek en onderwijs in één samenhangende innovatieve, medische cultuur en structuur omvat. 
Verder hebben we gevestigde onderzoeksgroepen en werken we nauw samen met de Universiteit Maastricht en het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) op het gebied van onderwijs, klinisch en preklinisch onderzoek.