Land van Horne zoekt een

BBL leerling verpleegkundige (niveau 4)

Dienstverband

24, 28 of 32 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Voel je dat het tijd is om je verder te ontwikkelen? Dan is dit misschien het moment voor jou om weer in de schoolboeken te duiken. Land van Horne biedt Verzorgende IG de mogelijkheid om door te stromen naar de functie van Verpleegkundige.

De opleiding Verpleegkundige?
Tijdens deze 2-jarige opleiding werk je minimaal 20 uur per week en ga je gemiddeld 1 dag per week naar school (Summa Eindhoven). Afhankelijk van je contracturen ontvang je per lesdag doorbetaalde lestijd van je werkgever. Daarnaast bedraagt de studiebelasting ca. 20 uur per week. Onder begeleiding werk je in verschillende (woon) zorgcentra of bij mensen thuis (thuiszorg). Ook ga je een periode van 10 weken buiten Land van Horne ervaring opdoen. 

Wat leer je tijdens de opleiding?
• Methodisch werken; analyseren en coördineren van de (complexe) zorg
• Verpleegkundige diagnose stellen
• Coachen van collega's in complexe zorgsituaties
• Verbeterplannen maken op afdelings- en bewonersniveau
• Verbanden leggen tussen bijvoorbeeld zorginhoudelijke ontwikkelingen op landelijk niveau en dit vertalen naar de eigen werkplek
• Klinisch redeneren

Toelatingseisen
Je komt in aanmerking voor deze opleiding wanneer je in het bezit bent van een MBO-diploma Verzorgende (IG) niveau 3 en intra- en/of extramurale werkervaring hebt in een zorgfunctie op dit niveau.

Leren met een salaris en mooie arbeidsvoorwaarden
De opleiding start in september 2020. Je krijgt een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Je kunt ervoor kiezen om 24, 28 of 32 uur gemiddeld per week te werken. Je ontvangt een salaris van min. € 1.149,93 en max. €1.988,87 afhankelijk van ervaring en vordering in de opleiding conform de CAO VVT. 
Bovengenoemde bedragen (peildatum 01-06-2020) zijn bruto per maand en gebaseerd op een dienstverband van 36 uur per week. Je ontvangt daarnaast een onregelmatigheidstoeslag.

Ben je al in dienst bij Land van Horne? Om te voorkomen dat je er nominaal op achteruit gaat, ontvang je tijdens je opleiding minimaal een bruto bedrag dat overeenkomt met het nominale bruto salarisbedrag dat je ontving voorafgaand aan de opleiding.

Diploma op zak?
Dan willen wij jou belonen met een vast dienstverband!

Selectieprocedure voor nieuwe collega's
Je hebt interesse? Super! De eerste stap is solliciteren via onze website: www.werkenbij.landvanhorne.nl. De overige onderdelen van de selectieprocedure zijn:
• Als je voldoet aan de gestelde eisen, nodigen wij jou uit voor een informatiebijeenkomst op 31 maart 2020.
• Wanneer je na de informatiebijeenkomst verder gaat in de selectieprocedure, ontvang je per mail een online vragenlijst, waarvan we de antwoorden gebruiken als leidraad tijdens het sollicitatiegesprek.
• Als laatste volgt een sollicitatiegesprek. Zeker voor het sollicitatiegesprek geldt: een goede voorbereiding is het halve werk!

Selectieprocedure voor medewerkers van Land van Horne
Werk je al bij land van Horne en heb je interesse? Je doorloopt hetzelfde selectieproces als hierboven beschreven, daarnaast vraag je je teamleider een (positieve) referentie te mailen naar: Marcella Grasmeyer, teamleider opleidingen.

Informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel het opleidingsbureau via telefoonnummer: 088 987 84 63.