Land van Horne zoekt een

BBL leerling verpleegkundige (niveau 4)

Dienstverband

24-28 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan is dit misschien het moment voor jou om weer in de schoolboeken te duiken. Land van Horne biedt Verzorgende IG-ers de mogelijkheid om door te stromen naar de functie van Verpleegkundige.

De BBL opleiding tot Verpleegkundige
Tijdens deze 2-jarige opleiding werk je minimaal 20,5 uur per week, onder begeleiding werk je in verschillende (woon)zorgcentra of bij mensen thuis (thuiszorg).
Daarnaast ga je gemiddeld 1 dag per week naar school. Naast de lesdagen en het werken in de praktijk heb je nog een studiebelasting van ca. 20 uur per week.

Wat leer je tijdens de opleiding?
• Methodisch werken; analyseren en coördineren van de (complexe) zorg
• Verpleegkundige diagnose stellen
• Coachen van collega's in complexe zorgsituaties
• Verbeterplannen maken op afdelings- en bewonersniveau
• Verbanden leggen tussen bijvoorbeeld zorginhoudelijke ontwikkelingen op landelijk niveau en dit vertalen naar de eigen werkplek
• Klinisch redeneren

Toelatingseisen
Je komt in aanmerking voor deze opleiding wanneer je in het bezit bent van een MBO-diploma Verzorgende IG niveau 3 en intra- en/of extramurale werkervaring hebt in een zorgfunctie op dit niveau.
Het is een vereiste dat je het diploma Verzorgende IG aan ons kunt tonen alvorens je in de selectieprocedure wordt meegenomen.
Je bent in het bezit van eigen vervoer zodat je ingezet kunt worden op verschillende locaties binnen Stichting Land van Horne. Jouw reisafstand voor woon-werk verkeer bedraagt maximaal 30 km enkele reis.

Leren met een salaris en mooie arbeidsvoorwaarden
De opleiding start in september 2022 bij Gilde Opleidingen in Weert. Je krijgt een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Je kunt ervoor kiezen om 24 of 28 uur gemiddeld per week te werken. 

Je ontvangt een salaris conform CAO VVT. Ben je jonger dan 21 jaar dan ontvang je een salaris dat gebaseerd is op het Wettelijk Minimumloon plus 10%, afhankelijk van je leeftijd.

Ben je 21 jaar of ouder dan ontvang je het salaris bij periodiek 0 van de functiegroep die van toepassing is voor de functie waarvoor je wordt opgeleid. Dit is voor BBL MBO verpleegkundige FWG 45 volgnummer 14 € 2422,65. Bovengenoemde bedragen zijn bruto per maand en gebaseerd op een dienstverband van 36 uur per week. Je ontvangt daarnaast een onregelmatigheidstoeslag. Dit salaris ontvang je gedurende de hele opleiding.

Ben je al in dienst bij Land van Horne?
Om te voorkomen dat je er nominaal op achteruit gaat, ontvang je tijdens je opleiding minimaal een bruto bedrag dat overeenkomt met het nominale bruto salarisbedrag dat je ontving voorafgaand aan de opleiding.

Diploma op zak?
Dan willen wij jou belonen met een vast dienstverband!

Selectieprocedure voor nieuwe collega's
Je hebt interesse? Super! De eerste stap is solliciteren via onze website: www.werkenbij.landvanhorne.nl

De onderdelen van de selectieprocedure zijn:

• Als je voldoet aan de gestelde eisen, word je uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst.
Tijdens de informatiebijeenkomst word je uitgebreid geïnformeerd over de opleiding.
De informatiebijeenkomsten staan gepland op:
- Donderdag 31 maart 2022 van 11.00-12.30 uur
- Donderdag 21 april 2022 van 15.00 uur-16.30 uur
- Maandag 9 mei 2022 van 11.00-12.30 uur
De informatiebijeenkomsten zullen plaatsvinden in het Dienstencentrum van Land van Horne (Werthaboulevard 3, 6001 HZ Weert).
Om voor de opleiding in aanmerking te kunnen komen, is deelname aan één van de informatiebijeenkomsten verplicht.


Wanneer je na de informatiebijeenkomst verder gaat in de selectieprocedure kun je het volgende verwachten:
• Je ontvangt vervolgens een online vragenlijst om in te vullen, die wij gebruiken als leidraad tijdens het selectiegesprek.
• Tot slot word je uitgenodigd voor een selectiegesprek, hierna weet je of je bent aangenomen voor de opleiding. Zeker voor het selectiegesprek geldt: een goede voorbereiding is het halve werk!
• De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in week 15, 18 en 21 op het Dienstencentrum van Land van Horne (Werthaboulevard 3, 6001 HZ Weert).

Selectieprocedure voor medewerkers van Land van Horne
Werk je al bij Land van Horne en heb je interesse? Je doorloopt hetzelfde selectieproces als hierboven beschreven, daarnaast vraag je je teamleider een (positieve) referentie te mailen naar: opleidingen@landvanhorne.nl ter attentie van Marcella Grasmeyer.

Informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel het opleidingsbureau via telefoonnummer: 088 987 84 63.