Land van Horne zoekt een

BBL leerling verzorgende IG

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Een baan, een betaalde opleiding en salaris, want je leert toch het meest door het gewoon te doen!

Wil jij beter worden in je vak? Je verder ontwikkelen en doorgroeien? Of heb jij een groot zorghart en wil je je graag laten omscholen? Dan is dit misschien het moment voor jou om een opleiding te starten!
Land van Horne is op zoek naar enthousiaste collega's in opleiding voor de BBL-opleiding tot Verzorgende IG.

De BBL-opleiding tot Verzorgende IG
Met jouw zorghart, je doorzettingsvermogen en leergierigheid ga je het helemaal maken in de zorg en begin je enthousiast met een voorbereidende periode van 4 weken waarin je 5 dagen per week naar school gaat en al het leerling salaris ontvangt! Gedurende deze periode word je theoretisch voorbereid op de praktijk. Daarna ga je écht de zorg in: onder begeleiding werk je in verschillende (woon)zorgcentra of bij mensen thuis (thuiszorg). Je gaat dan nog 1 dag per week naar school en werkt je overige contracturen in de praktijk. De volledige opleiding duurt 3 jaar. Afhankelijk van jouw achtergrond qua opleiding en/of werkervaring bestaat er de mogelijkheid om de opleiding verkort te volgen of versneld te doorlopen.

Toelatingseisen
Met de volgende diploma's kom je in aanmerking voor de BBL-opleiding tot Verzorgende IG:
• Minimaal VMBO (kaderberoepsgerichte leerweg) of vergelijkbaar diploma
• Minimaal MBO niveau 2

Het is een vereiste dat je één van bovengenoemde diploma's aan ons kunt tonen alvorens je in de selectieprocedure meegenomen wordt.

Daarnaast ben je in het bezit van eigen vervoer en ben je in de gelegenheid om ingezet te worden op verschillende locaties binnen Stichting Land van Horne. Jouw reisafstand voor woon-werk verkeer bedraagt maximaal 30 km enkele reis.

Leren met een salaris en mooie arbeidsvoorwaarden
De opleiding start in september 2022 bij Gilde Opleidingen in Weert. Je ontvangt een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Je kunt ervoor kiezen om 24, 28 of 32 uur gemiddeld per week te werken.

Je ontvangt een salaris conform CAO VVT. Ben je jonger dan 21 jaar dan ontvang je een salaris dat gebaseerd is op het Wettelijk Minimumloon plus 10%, afhankelijk van je leeftijd.

Ben je 21 jaar of ouder dan ontvang je het salaris bij periodiek 0 van de functiegroep die van toepassing is voor de functie waarvoor je wordt opgeleid. Dit is voor BBL verzorgende IG FWG 35 volgnummer 10 € 2135,43. Bovengenoemde bedragen zijn bruto per maand en gebaseerd op een dienstverband van 36 uur per week. Je ontvangt daarnaast een onregelmatigheidstoeslag. Dit salaris ontvang je gedurende de hele opleiding.

Ben je al in dienst bij Land van Horne?
Dan zijn er mogelijkheden voor een maatwerk opleiding afhankelijk van jouw vooropleiding en werkervaring.
Om te voorkomen dat je er nominaal op achteruit gaat, ontvang je tijdens je opleiding minimaal een brutobedrag dat overeenkomt met het nominale bruto salarisbedrag dat je ontving voorafgaand aan de opleiding.

Diploma op zak?
Dan willen wij jou belonen met een vast dienstverband!

Selectieprocedure voor nieuwe collega's
Je hebt interesse? Super! De eerste stap is solliciteren via onze website: www.werkenbij.landvanhorne.nl

De onderdelen van de selectieprocedure zijn:

• Als je voldoet aan de gestelde eisen, word je uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Tijdens de informatiebijeenkomst word je uitgebreid geïnformeerd over de opleiding.
De informatiebijeenkomsten staan gepland op:
- Donderdag 31 maart 2022 van 09.00-10.30 uur
- Donderdag 21 april 2022 van 13.00-14.30 uur
- Maandag 9 mei 2022 van 9.00-10.30 uur
De informatiebijeenkomsten zullen plaatsvinden in het Dienstencentrum van Land van Horne (Werthaboulevard 3, 6001 HZ Weert). Om voor de opleiding in aanmerking te kunnen komen, is deelname aan één van de informatiebijeenkomsten verplicht.

Wanneer je na de informatiebijeenkomst verder gaat in de selectieprocedure kun je het volgende verwachten:
• Je ontvangt een online test, die wij gebruiken als leidraad tijdens het selectiegesprek.
• Indien je nog géén ervaring hebt in de zorg bieden wij de mogelijkheid om aan een zorgexperience deel te nemen, je kunt dan kort meelopen op één van onze locaties om sfeer te proeven en te zien hoe het werken in de zorg er echt aan toe gaat.
• Tot slot word je uitgenodigd voor een selectiegesprek, hierna weet je of je bent aangenomen voor de opleiding. Zeker voor het selectiegesprek geldt: een goede voorbereiding is het halve werk!
• De selectiegesprekken zullen plaatsvinden in week 15, 18 en 21 op het Dienstencentrum van Land van Horne (Werthaboulevard 3, 6001 HZ Weert).

Selectieprocedure voor medewerkers van Land van Horne
Werk je al bij land van Horne en heb je interesse? Je doorloopt hetzelfde selectieproces als hierboven beschreven, daarnaast vraag je jouw teamleider een (positieve) referentie te mailen naar: opleidingen@landvanhorne.nl ter attentie van Marcella Grasmeyer.

Informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel het opleidingsbureau via telefoonnummer: 088 987 84 63.