Sevagram zoekt een

BBL opleiding in de ouderenzorg - Verzorgende IG of MBO Verpleegkundige

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Met Sevagram naar jouw droombestemming. Op reis gaan is jezelf ontwikkelen.
Maak de overstap naar jouw volgende halte: de ouderenzorg. Kom leren en werken bij Sevagram. Met of zónder diploma!

Bij Sevagram werken we allemaal vanuit ons hart
We zijn er iedere dag voor onze bewoners en cliënten, hun familie en voor de mensen die bij ons werken. Als je bij ons een opleiding volgt, kun je op ons rekenen. We besteden veel aandacht aan een goed leerklimaat en begeleiding. Wil jij een overstap maken naar de zorgsector, maar heb je (nog) niet de juiste diploma’s? Binnen Sevagram is er de mogelijkheid om een BBL opleiding te volgen.

Ga jij mee op reis?
De opleiding start jaarlijks in februari en september. Deze vacature is voor de opleidingsgroep van september 2024. De opleiding volg je volgens het werken & leren principe (beroepsbegeleidende leerweg). Eén dag in de week ga je naar school, de overige dagen werk je in de praktijk.

Gedurende de opleiding maak je kennis met verschillende locaties van Sevagram. Want hoe mooi is het om te kunnen leren van verschillende teams en verschillende doelgroepen! Heb jij een voorkeur voor een locatie waar je graag wilt starten, laat het ons weten.

De ouderenzorg saai? Niet bij Sevagram!
Hier vind je lekker veel uitdaging en kun je de theorie direct toepassen in de praktijk. Bovendien dagen we je uit om mee te denken over innovaties, maak je kennis met experts uit de zorg en zie je de vele verschillende facetten van de ouderenzorg waarbij onze bewoner of cliënt centraal staat. Je leert dus veel in korte tijd en bouwt ondertussen een band op met onze bewoners of cliënten, collega’s en vrijwilligers. Werken en leren met je hart!

Meer reisinfo of meteen boeken?
Enthousiast en klaar voor de reis? Of wil je eerst nog wat meer informatie?
Neem dan contact op met Leonie. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook.

Stap in en maak de reis van je leven!
  • Boek je reis en solliciteer op deze opleidingsvacature;
  • Tijdens een sollicitatiegesprek kijken we welke opleidingsreis het beste bij je past;
  • Door middel van een assessment kijken we of het opleidingsniveau haalbaar is;
  • Daarna kijken wij welke reisbestemming het beste bij je past en ga je op ontdekkingsreis op je nieuwe werkplek (Wij hebben locaties in Zuid-Limburg, in de regio Heerlen, Hulsberg, Valkenburg, Gulpen, Vaals en in Maastricht);
  • Tijd om in te checken en de arbeidsvoorwaarden te bespreken!