Radar zoekt een

BBL opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3 en 4

Dienstverband

min. 24 - max. 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2, HAVO, VMBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Daar sta je dan, op het punt om een stap te maken in jouw loopbaan! Binnen de BBL opleiding van Medewerker Maatschappelijke Zorg kom je in aanmerking met verschillende locaties en facetten van onze doelgroep. Wat wil jij het liefst gaan doen? Welke plek gaat uiteindelijk het best bij jou passen?

Bij ons kun je terecht voor deze mooie nieuwe stap! Wij maken het voor jouw mogelijk om tegelijkertijd te leren en te werken. Het accent van deze leerweg ligt op de praktijkervaring. Je zal daarom vier dagen per week aan het werk zijn. Het theoretische gedeelte wordt verzorgd door het Vista College, waarvan je één dag per week les zult ontvangen.

Dit traject duurt normaliter 3 jaar, bij bepaalde behaalde vooropleidingen kan dit korter zijn. Wij willen je een zo breed mogelijke praktijkervaring laten opdoen en je de kans bieden zoveel mogelijk facetten van onze doelgroep te laten zien en ervaren. Daarom werk je gedurende de opleiding jaarlijks binnen een andere locatie.
Eén vaste collega op de locatie die daarvoor is opgeleid wordt jouw werkbegeleider. Je bent zelf verantwoordelijk voor je leerproces, echter de werkbegeleider zal je daarbij ondersteunen. Het voortgangsproces wordt bewaakt door onze praktijkcoördinator Ger Oligschlager.

Wat breng jij mee

  • Je bent in het bezit van een minimaal VMBO niveau 2 opleiding voor de BBL opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3 en een minimaal VMBO gemengde of theoretische leerweg niveau 3 voor de BBL opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4;
  • Een goede motivatie voor deze stap;
  • Je herkent jezelf in de drie kerncompetenties: samenwerken, eigenaarschap en zelfreflectie;
  • Je bent in staat om open en eerlijk te communiceren. Wij verwachten tevens een sterk eigenaarschap en een grote mate van zelfverantwoordelijkheid.

Hoe zorgen wij voor jou
Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Je voelt je gehoord en gezien. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en je talenten te blijven ontwikkelen.

En wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool-abonnement? Bij Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool-abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Radar korting te krijgen op je zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag! 

Praktisch
Het betreft een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden van minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur voor de duur van één jaar met automatische verlenging tot aan diplomering bij een voldoende beoordeling van zowel de praktijk als de theorie. Radar heeft de intentie om leerling-werknemers die hun beroepsopleiding met goed gevolg afronden een baan aan te bieden. Tijdens de praktijkperiode werk je op onregelmatige tijden, volgens rooster. Als leerling-medewerker krijg je een leerarbeidsovereenkomst en een bijbehorend leerlingensalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg. De opleiding start op 1 september 2020.

Instroom in het 2e jaar of een maatwerk/Flex traject is eventueel mogelijk, afhankelijk van je vooropleiding. Dit wordt individueel samen met het Vista college bekeken.

Meer informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze praktijkcoördinator Ger Oligschlager via g.oligschlager@radar.org.

Solliciteren:
Let op:
Pas als je aan onderstaande voorwaarden hebt voldaan en je voldoet aan de gestelde toelatingseisen, word je sollicitatie doorgestuurd naar Radar. Zijn de gegevens niet compleet dan vertraagt dit jouw sollicitatie. 


Je kunt solliciteren tot 1 maart, klik hiervoor op de button 'direct solliciteren'. We verwachten van jou een uitgebreide motivatiebrief, een actueel CV met pasfoto en een kopie van je diploma van je hoogst genoten, eventueel relevante opleiding. Deze documenten moet je als bijlagen toevoegen bij je e-mail.