Radar zoekt een

BBL opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke zorg niveau 3 en 4

Dienstverband

24 tot 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Maastricht Valkenburg Brunssum Hoensbroek Landgraaf Nuth Cadier en Keer Gulpen Kerkrade Heerlen Meerssen Wijlre

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Sociaal Werk

Daar sta je dan, op het punt om een stap te maken in jouw loopbaan! Binnen de BBL opleiding van Medewerker Maatschappelijke Zorg kom je in aanmerking met verschillende locaties en facetten van onze doelgroep. Wat wil jij het liefst gaan doen? Welke plek gaat uiteindelijk het best bij jou passen?


Bij ons kun je terecht voor deze mooie nieuwe stap! Wij maken het voor jouw mogelijk om tegelijkertijd te leren en te werken. Het accent van deze leerweg ligt op de praktijkervaring. Je zal daarom vier dagen per week aan het werk zijn. Het theoretische gedeelte wordt verzorgd door het Vista College, waarvan je één dag per week les zult ontvangen.

Dit traject duurt normaliter 3 jaar, bij bepaalde behaalde vooropleidingen kan dit korter zijn. Wij willen je een zo breed mogelijke praktijkervaring laten opdoen en je de kans bieden zoveel mogelijk facetten van onze doelgroep te laten zien en ervaren. Daarom werk je gedurende de opleiding jaarlijks binnen een andere locatie. Eén vaste collega op de locatie die daarvoor is opgeleid wordt jouw werkbegeleider. Je bent zelf verantwoordelijk voor je leerproces, echter de werkbegeleider zal je daarbij ondersteunen. Het voortgangsproces wordt bewaakt door onze praktijkcoördinator Ger Oligschlager.
 

Hoe draag je hieraan bij?

  • Je bent in het bezit van een minimaal VMBO niveau 2 opleiding voor de BBL opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3 en een minimaal VMBO gemengde of theoretische leerweg niveau 3 voor de BBL opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4;
  • Een goede motivatie voor deze stap;
  • Je herkent jezelf in de drie kerncompetenties: samenwerken, eigenaarschap en zelfreflectie;
  • Je bent in staat om open en eerlijk te communiceren. Wij verwachten tevens een sterk eigenaarschap en een grote mate van zelfverantwoordelijkheid.


Hoe zorgen wij voor jou?

Dezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Je voelt je gehoord en gezien. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en je talenten te blijven ontwikkelen.

En wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool-abonnement? Bij Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool-abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Radar korting te krijgen op je aanvullende zorgverzekering.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

 

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden jou een leer/arbeidsovereenkomst met de duur van één jaar met automatische verlenging tot aan diplomering bij een voldoende beoordeling van zowel de praktijk als de theorie;
  • Het betreft een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden van minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur;
  • Radar heeft de intentie om leerling-werknemers die hun beroepsopleiding met goed gevolg afronden een baan aan te bieden;
  • Tijdens de praktijkperiode werk je op onregelmatige tijden, volgens rooster;
  • Als leerling-medewerker krijg je een leerarbeidsovereenkomst en een bijbehorend leerlingensalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Wanneer je als zij-instromer start binnen Radar is het maximale salaris afhankelijk van opleiding en werkervaringsjaren (ook buiten de zorg). Het maximale salaris is € 2.672 op basis van 36 uur.

De opleiding start op 1 september 2024.

Instroom in het 2e jaar of een maatwerk/Flex traject is eventueel mogelijk, afhankelijk van je vooropleiding. Dit wordt individueel samen met het Vista college bekeken.
 

Sollicitatieprocedure

We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Een meeloopdienst is vaak onderdeel van de procedure. Zo kan jij een goed beeld van de cliënten en het team krijgen en kun je de sfeer proeven. Aan de andere kant krijgen wij dan ook een goed beeld van jou.
 

Kunnen wij je verder helpen?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen Ger Oligschlager via g.oligschlager@radar.org of 06-15901187

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.