Koraal zoekt een

BBL traject Gehandicaptenzorg - Op de Bies Landgraaf

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Interesse in de zorg en altijd al iets voor anderen willen betekenen?

Wij bieden je graag de mogelijkheid om de stap naar de gehandicaptenzorg te maken. Voor schooljaar 2022-2023 hebben we leerwerkplekken voor de opleidingen Maatschappelijke zorg (niveau 4) en de Verpleegkundige opleiding ( niveau 4). Ga jij het avontuur aan?


Wat ga je doen?


Als leerling werk je gedurende de opleiding op verschillende plekken binnen onze organisatie. Hierdoor leer je onze doelgroepen kennen. Je ondersteunt de medewerkers bij de verzorging en begeleiding van cliënten. Een van je collega's wordt jouw werkbegeleider en zorgt er mede voor dat je vaardigheden opdoet die je nodig hebt voor het behalen van je diploma.

Over de locatie

De Koraal Locatie Op de Bies in Landgraaf is naast St. Anna en Maasveld, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Wie zoeken wij?

Natuurlijk zoeken wij enthousiaste en betrokken collega's met hart voor de zorg! Tegelijkertijd is het belangrijk dat je een stabiele en sterke persoonlijkheid bent met uitstekende sociale vaardigheden. Je bent in staat om een langdurige, intensieve relatie met mensen op te bouwen, maar je kunt ook goed je eigen grenzen aangeven. Van nature ben je geïnteresseerd in mensen en maatschappelijke vraagstukken. Je kunt je goed inleven, maar laat je niet meeslepen. Het lukt je om een professionele afstand te bewaren.

Door je positieve houding zie je de talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van mensen, maar je durft ook kritisch naar jezelf te kijken. Je staat ervoor open om dingen soms anders te doen dan je misschien gewend bent. Daarnaast ben je flexibel en creatief in het bedenken van oplossingen. Je bent er voor een ander, op jou kunnen mensen vertrouwen!

En verder…
  • Heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen!
  • Ben je prima in staat om zelfstandig te werken.
  • Kun je goed plannen en organiseren.
  • Werk je graag samen en sta je open voor feedback.
  • Sta je stevig in je schoenen en kun je omgaan met tegenslagen.

Wat hebben we jou te bieden?
  • Wij bieden een leerwerkovereenkomst van minimaal 28 uur per week, waarbij je 1 dag per week naar school gaat. De overige uren werk je volgens rooster binnen een woongroep
  • Je salaris wordt bepaald conform CAO Gehandicaptenzorg.
  • Als je de opleiding met goed gevolg afrondt, word je overeenkomst omgezet naar een vast dienstverband.
  • Uiteraard betaalt Koraal je opleidingskosten.

Meer informatie

Algemene informatie over Op de Bies vind je hier.

Mocht je vragen hebben over het leerwerktraject, dan kun je contact opnemen met de praktijk-en/ opleidingscoördinator Jeanny Augenbroe , of stuur een mail naar Jaugenbroe@koraal.nl

Reageren

De sollicitatieprocedure loopt tot en met 28 februari 2023. Heb je interesse? Dan vragen we je om zo spoedig mogelijk te reageren. Wij ontvangen graag je CV en sollicitatiebrief. Hierin motiveer je duidelijk waarom je de opleiding wilt volgen, waarom we voor jou moeten kiezen en benoem je sterke en zwakke eigenschappen. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden vanaf maart 2023