Cicero Zorggroep zoekt een

BBL Verzorgende IG bij Cicero Zorggroep (Brunssum e.o. 28-32 uur per week)

Dienstverband

28-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Schinveld Geulle Brunssum Voerendaal Brunssum Nuth Hoensbroek Brunssum Brunssum Brunssum Amstenrade Brunssum Brunssum Hulsberg Hoensbroek Voerendaal Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Ligt jouw hart bij de ouderenzorg en droom jij van een diploma tot Verzorgende IG? Dan maken wij jouw droom nog mooier! Cicero biedt een volledig betaalde beroepsopleiding inclusief professionele begeleiding, een mooi salaris en vastebaangarantie aan. Zo zit je niet meer elke dag in de schoolbanken en doe je direct ervaring op in de praktijk! Dit BBL-traject is vanaf februari 2025 te volgen.

De BBL-opleiding, al werkend leren!
Een volledig betaalde mbo-niveau 3 opleiding in de ouderenzorg waarbij je wordt klaargestoomd om te werken als Verzorgende IG. Deze opleiding is een combinatie van werken en leren. Het praktijkgedeelte vindt plaats bij Cicero Zorggroep (locaties in Zuid-Limburg) en het theoriegedeelte vindt plaats bij het Vista College Heerlen. Tijdens deze opleiding ontvang je ook nog eens een aantrekkelijk salaris.

De opleiding start in februari 2025. Voordat je start met je opleiding doorloop je nog een oriëntatiefase binnen Cicero. Deze start per 1 november 2024. Tijdens deze fase maak je kennis met de zorg, het vak van Verzorgende IG en, niet onbelangrijk, Cicero Zorggroep, onze cliënten en jouw nieuwe collega’s.

Wat ga je doen?
Bij aanvang van deze driejarige BBL-opleiding start je met 3 lesdagen per week en werk je gemiddeld 1,5 dag bij Cicero. Gedurende deze periode wordt een stevige theoretische basis gelegd. Na 15 weken ga je nog maar één dag per week naar school en werk je de rest van tijd in de zorg.

Je leert lichamelijke zorg te verlenen, ouderen in moeilijke levenssituaties te begeleiden, zorgleefplannen op te stellen en uit te voeren, zorgtechnologie in te zetten, in teamverband te werken en met andere disciplines samen te werken. Ook werk je aan de ontwikkeling van jezelf als zorgprofessional. Zo ontdek je jouw unieke talenten als aankomend Verzorgende IG.

Wat biedt Cicero Zorggroep jou als leerling?

 • De beroepsbegeleidende leerweg (BBL) is een combinatie van werken en leren in een 28 of 32-urige werkweek. De kosten van de opleiding en de leermiddelen (met uitzondering van de laptop) worden door Cicero Zorggroep betaald.
 • Bij start van het BBL-traject krijg je een leer-/arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Na het behalen van je diploma kom je in dienst als Verzorgende IG met een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je ontvangt bij start van de opleiding een aantrekkelijk salaris conform cao VVT functiegroep 40 (minimaal € 2.536,95 en maximaal € 3.502,58).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Brede werkervaring -: we bieden uitdagende leerpaden aan bij onze organisatieonderdelen Intramurale Zorg, Cicero Thuis en Revalidatie en Herstelzorg.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgerond Vmbo-diploma (theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg) of een diploma helpende welzijn en zorg (niveau 2) of een bewijs van onvoorwaardelijke overgang van 3 naar 4 havo/VWO.
 • Je bent ontzettend gemotiveerd en enthousiast om dit traject succesvol af te ronden.
 • Je hebt een flexibele houding. Niet alleen om te werken in wisselende diensten, maar ook om te werken op verschillende locaties in Zuid-Limburg.
 • Je bent digitaal vaardig en in het bezit van een laptop of PC en eigen vervoer.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Meer informatie?
Wil je weten hoe het is om als leerling BBL Verzorgende IG te werken en te leren? Op de informatiebijeenkomst vertellen we hier alles over. Ook kun jij hier al je vragen stellen. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 31 juli a.s. van 18.30 tot 19.30 uur via MS Teams. Mocht je hier interesse om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst dan mag je dat laten weten als je gaat solliciteren. Je mag je interesse dan kenbaar maken in je motivatie.

Procedure
Solliciteer je bij ons, en word je geselecteerd voor onze BBL-selectiedag, dan zien wij je graag op donderdag 5 september a.s. Reserveer deze dag dan ook al in je agenda.

Direct solliciteren?
Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in vóór 26 augustus 2024 in.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor onze rekening.