Zorgboerderij Ophovenerhof zoekt een

Begeleid(st)er woonvorm zorgboerderij

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

De stichting Ophovenerhof biedt dagbesteding en woonbegeleiding aan mensen met een (verstandelijke) beperking. Dagbesteding wordt geboden op de zorgboerderij Ophovenerhof in Sittard en de streekboerderij Daniken in Geleen.

Op de locatie Ophovenerhof zijn tevens drie kleinschalige woonvormen waar momenteel in totaal 11 bewoners worden begeleid.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team woonbegeleiding te versterken. Het betreft een dienstverband van 28 uur gemiddeld per week vanaf 1 november aanstaande voor de duur van een jaar. De intentie is om dit voort te zetten in een vast dienstverband.

 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ondersteun je de bewoners in hun dagelijkse woonsituatie. Hierbij kun je denken aan het begeleiden van huishoudelijke en (re)creatieve activiteiten, het onderhouden van contacten met ouders/familie, bijdragen aan het opstellen en uitvoeren van het zorgplan, artsenbezoek etc. Binnen de ondersteuning proberen we de zelfstandigheid van de bewoners te behouden dan wel verder uit te breiden.

 

Wat heb je hiervoor nodig?

Wij zoeken een collega met een afgeronde sociaal-agogische opleiding op minimaal niveau 4, en affiniteit met de zorg voor mensen met een beperking

Je kun je goed inleven in de ander en beschikt over goede sociale vaardigheden. Een respectvolle bejegening is voor jou vanzelfsprekend.

Daarnaast heb je een open en actieve houding, je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheden.

 

Dienstverband en werktijden

Wij bieden een dienstverband van gemiddeld 28 uur per week voor de duur van een jaar. De intentie is om dit daarna voort te zetten in een vast dienstverband. De werktijden zijn wisselend van aard en voornamelijk in de middag en avonduren. Daarnaast worden er slaap- en weekenddiensten gewerkt.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij hanteren de CAO voor de gehandicaptenzorg. Volgens de salarisindeling wordt je bij deze functie ingeschaald in functiegroep 40, mede afhankelijk van eerdere werkervaring. Naast de onregelmatigheidstoeslag, de reiskostenvergoeding en het vakantiegeld ontvang je in december ook een eindejaarsuitkering.

Wij vinden persoonlijke en beroepsgerichte ontwikkeling belangrijk om goede zorg te kunnen (blijven) leveren. Daarom worden er regelmatig cursussen en workshops aangeboden op zowel individueel als team niveau.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Ramakers of Yolanda Vanderheijden via 046-4519711. Ook kun je meer over ons lezen op www.ophovenerhof.nl

Solliciteren

Een schriftelijke motivatie en CV kun je, voor 1 oktober aanstaande, en onder vermelding van ‘vacature woonvorm’, richten aan Bert Ramakers, p/a Stichting Ophovenerhof, Molenweg 57, 6133 XM Sittard, of via info@ophovenerhof.nl